spam Decapat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 393 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #11 garibanharddiskci dedi: Hocam ben bu klavyeyi sipariş ettim şimdi ama bir türlü USB portu olan bir videosunu görmedim önceki versiyonunda var diyorlardı bunda yok mu? Genişletmek için tıkla... Dün işim çıktı bakamadım. Hocam keşke bekleseydiniz fiyatı bayağı düşmüş Deluxe modelinin. Asus ROG Strix Scope Deluxe NX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ve USB girişi var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 35. saniyeden 1.dk ya kadar izleyin. Son düzenleme: 18 Temmuz 2023
garibanharddiskci dedi: Hocam ben bu klavyeyi sipariş ettim şimdi ama bir türlü USB portu olan bir videosunu görmedim önceki versiyonunda var diyorlardı bunda yok mu? Genişletmek için tıkla... Dün işim çıktı bakamadım. Hocam keşke bekleseydiniz fiyatı bayağı düşmüş Deluxe modelinin. Asus ROG Strix Scope Deluxe NX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ve USB girişi var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 35. saniyeden 1.dk ya kadar izleyin.
G garibanharddiskci Femtopat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #12 spam dedi: Dün işim çıktı bakamadım. Hocam keşke bekleseydiniz fiyatı bayağı düşmüş Deluxe modelinin. Asus ROG Strix Scope Deluxe NX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ve USB girişi var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 35. saniyeden 1.dk ya kadar izleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam Logitech G513 modelini aldım bu klavyeni siparişi iptal ederek.
spam dedi: Dün işim çıktı bakamadım. Hocam keşke bekleseydiniz fiyatı bayağı düşmüş Deluxe modelinin. Asus ROG Strix Scope Deluxe NX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ve USB girişi var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 35. saniyeden 1.dk ya kadar izleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam Logitech G513 modelini aldım bu klavyeni siparişi iptal ederek.
spam Decapat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 393 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #13 garibanharddiskci dedi: Hocam Logitech G513 modelini aldım bu klavyeni siparişi iptal ederek. Genişletmek için tıkla... Klavyeden memnum musunuz yazabilir misiniz geldiğinde?
garibanharddiskci dedi: Hocam Logitech G513 modelini aldım bu klavyeni siparişi iptal ederek. Genişletmek için tıkla... Klavyeden memnum musunuz yazabilir misiniz geldiğinde?
G garibanharddiskci Femtopat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #14 spam dedi: Klavyeden memnum musunuz yazabilir misiniz geldiğinde? Genişletmek için tıkla... Hocam klavye 1 saat önce geldi şimdi deneyimlerime göre güzel klavye herhangi bir bir sorun yok bilek desteği rahat tuşlar çok güzel hoşuma gitti RGB ışıkları da yeterli yani.
spam dedi: Klavyeden memnum musunuz yazabilir misiniz geldiğinde? Genişletmek için tıkla... Hocam klavye 1 saat önce geldi şimdi deneyimlerime göre güzel klavye herhangi bir bir sorun yok bilek desteği rahat tuşlar çok güzel hoşuma gitti RGB ışıkları da yeterli yani.