2000 TL'ye RX 570 Sistem

Tamam. İnandım.
Daha iyisini toplayabilirsin kardeşim benim vaktim kıymetli çok uğraşamam öyle ayrı ayrı sistem toplamakla tavsiyemi yazarım sistemimi toplarım gerisi tavsiye isteyen arkadaşta,tamam anladım demek yerine şurası yanlış burası yanlış diye eleştirebilirsin veya cevap yazmamayı deneyebilirsin.
0 bilgisayarda ekran kartı yok, anakart B450 değil, 960 alacağıma 570 kullanırım daha iyi. Xeon alacağıma da i5 4570 alırım daha mantıklı. Dolar 6 TL olsa bile fiyatların eskiye döneceğini sanmıyorum.
Tercih meselesi kardeşim,illa b450 alınacak diye bir kural yok arkadaşın bütçesi belli 0 parçalarla ileriye yönelik sistem bu kadar oluyor,4570 alırım veya xeon sistem demişsin tamam şuanlık daha mantıklı 3 sene sonra ne yapacaksın ? Ben bu sistemi tercih ettim 2 3 sene sonra 3. nesil ryzen takıp devam edebilirim intelde böyle birşey yapamazsın mecburen 0 dan sistem toplayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…