Öncelikle hepinize ilginizden dolayı tesekur ederim. Konuya gelecek olursak lise öğrencisi icin hem oyun hem dersleri için bilgisayar toplamak istiyorum. Bütçem 2000 TL. İlginize şimdiden tesekur ederim.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
PSU C4 ama bir kaç ay idare edecektir. Yapabildiğim en iyisi bu. Para geçince PSU değiştirirsiniz.
Tavsiyem ikinci ele yönelmeniz
Üyelik tarihinizin 2016 olup, ilk mesaj atışınızın bugün olması garip geldi
SSD'de WD (Western Digital) parçaları kullanılmakta. Asboard ultra olmasa da bilindik orta düzey bir marka. PSU sıfır alınması gerek sonuçta sisteme gücü verecek diye en ucuz bunu bulabildim. Kasa da önden hava alsın diye onu seçtim TX K9 200 TL civarı olduğu için bütçeyi aşıyordu, bu yüzden bunu seçtim. Fan derken işlemci fanı ise işlemcinin linkine bakarsanız yanında fan veriyorlar.
Öncelikle hepinize ilginizden dolayı tesekur ederim. Konuya gelecek olursak lise öğrencisi icin hem oyun hem dersleri için bilgisayar toplamak istiyorum. Bütçem 2000 TL. İlginize şimdiden tesekur ederim.
AMD Ryzen 3 3200G 3.6 GHz AM4 6 MB Cache 65 W İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
TX K3 250W, 2x USB, SSD Ready ATX Oyuncu Kasası Robot Yüzü ile Oyuna Giriş Yapan Yeni Nesil Kompakt ATX Kasa İçinizdeki Oyuncuyu Dışa Vurmanın Zamanı ! TX K3 250W; agresif robot yüzlü piyano siyahı tasarımı ile oyunu başlamadan kazananların kasası. Siyah boyalı iç yüzeyi, 33cm ekran...