2000 TL'ye sistem tavsiyesi

Bertop

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle hepinize ilginizden dolayı tesekur ederim. Konuya gelecek olursak lise öğrencisi icin hem oyun hem dersleri için bilgisayar toplamak istiyorum. Bütçem 2000 TL. İlginize şimdiden tesekur ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
2000TL sıfır sistem çok zor hocam artık.

PSU C4 ama bir kaç ay idare edecektir. Yapabildiğim en iyisi bu. Para geçince PSU değiştirirsiniz.

Tavsiyem ikinci ele yönelmeniz 👍

Üyelik tarihinizin 2016 olup, ilk mesaj atışınızın bugün olması garip geldi 😅

Son düzenleme:
Hocam üzülerek söylüyorum. Olmamış. SSD ve RAM nasıldır bilmiyoruz, PSU'nun fiyatı gereksiz pahalı, kasa Everest ve fan yok.
SSD'de WD (Western Digital) parçaları kullanılmakta. Asboard ultra olmasa da bilindik orta düzey bir marka. PSU sıfır alınması gerek sonuçta sisteme gücü verecek diye en ucuz bunu bulabildim. Kasa da önden hava alsın diye onu seçtim TX K9 200 TL civarı olduğu için bütçeyi aşıyordu, bu yüzden bunu seçtim. Fan derken işlemci fanı ise işlemcinin linkine bakarsanız yanında fan veriyorlar.

R3 3200G-730TL
Gigabyte B450M S2H-480TL
Gskill Ripjaws 8GB 3000MHz RAM-250TL
WD Green 120GB SSD-165TL
Aerocool Cs102 400W Kasa-380TL
En uygun fiyata Akakceden ulasabilirsin

Ilerde ayni RAM'den bir tane daha tak fistik gibi sistem olur :) Anakarti A320M S2H yaparsan SSD'yi 240GB yapabilirsin

Son düzenleme:
Öncelikle hepinize ilginizden dolayı tesekur ederim. Konuya gelecek olursak lise öğrencisi icin hem oyun hem dersleri için bilgisayar toplamak istiyorum. Bütçem 2000 TL. İlginize şimdiden tesekur ederim.
Neo Forza 8 GB DDR4 3000 MHz CL15 1.35V Gaming Soğutuculu Ram Fiyatları ve Özellikleri (2 tane)
Bütçeyi biraz aştım (2121 TL) ama böyle bir sisteme çift kanal 16GB RAM bence lazım. Özellikle de oyun oynanacaksa tek kanal 8GB belleğe göre neredeyse 2 kat fazla FPS alırsın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı