2000 TL'ye sistem tavsiyesi

Bütçe
2000

Yusuf Emir TÜRK

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar,

Öncelikle bu mecrada yeniyim, daha önce kapsamlı bir forum geçmişim olmadı. Bilgisayar donanım ve yazılım konularına ilgi duyuyorum ancak bilgi sahibi değilim.

Çoğumuz bilgisayar toplama ile ilgili bir araştırma yapmıştır. Ben de henüz yeni yeni araştırmaya başlıyorum. Donanımdan anlamadığım için sizlerin tecrübelerinden yardım almak istedim. Bu işi öğrenmek için nasıl bir yol izlemeliyim. Kapsamlı olarak donanım rehberi olabilecek bir kaynak var mı?

Ayrıca masaüstü bilgisayar kurmak istiyorum.

Bilgisayarı Microsoft, Adobe gibi markaların uygulamalarını kullanmak için kullanacağım (Photoshop, MS Office) gibi. (Ayırdığım bütçe ortalama 2000₺)

Hali hazırda, hazır kurulu bilgisayar satın almak işime gelir (donanım bilgim yok). Sizce nereden almam doğru olur?

Günümüzde 2.000tl'ye sistem toplamak zordur ama hem oyun oynarım hemde Office,Ps vb programları kullanırım derseniz 2800tl'ye Teknobiyotik'in yapmış olduğu sistem var sizi az cok götürücektir.

Ryzen 3 3200G-730TL
Gigabyte B450M S2H-480TL
Gskill Ripjaws 8GB 3000MHz-250TL
WD Green 120GB SSD-165TL
Aerocool Cs102 400W Kasa-380TL
En uygun fiyata Akakceden ulasabilirsin

Boyle bir sistem senin isini fazlasiyla gorecektir, ilerde ayni RAM'den bir tane daha takarsan cok iyi olur
Not:Anakarti A320M S2H yaparsan SSD'yi 240GB yapabilirsin

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı