2000 TL'ye Sistem Tavsiyesi

TechnoEngin

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Kendimce bir sistem topladım, sizce nasıl olmuş ?
Adsız.png

(Bu arada biraz anlarım bu işlerden.)

(Neden Frisby kasa seçtin derseniz, ucuzdu yani bütçe kısıtlı olunca böyle oluyor yoksa, bende isterim Haf912 Kasa. :) )

Hocam bence ssd çıkarılıp ekran kartı Sapphire r9 285 seçilirse daha iyi bir seçim olur. Ssd ileride alınabilir ve başka bir model alırsınız, V300 sıkıntılı bir ssd pek önerilmez. Hayırlı olsun.

Ssd'yi çıkarıp ekran kartını en aşağı R9 270x de tutman iyi olur.İleride bir tane Solid State Disk alıp koyabilirsin.Kasa konusunda seni anlıyorum ama psu olarak 500w yetersiz gelebilir.Yine de bir sorarsın.Ben kasa topladığımda fx 6300 işlemci ve r9 270x ekran kartlı sistemim için 500w güç kaynağının yetersiz olduğunu söylediler Vatan Computer yetkilileri. Kesin olarak yetersizdir demiyorum ama yinede bir sormanda fayda olabilir.İşlemcin gayet iyi performanslı bir işlemci.Ram olarak ileride 4 gb'lik bir ram daha alırsın takarsın.Hayırlı olsun.

Kasa yı hala almadıysan gxt750ti almanı azıcık para koyup zalman asgard Alman'ı ve ssd yi çıkar

i3 4160
MSI h97 PC mate
Corsair Vengeance 8 GB
Western Digital Blue
Zalman z3 600 watt
R7 270x veya R9 285

2000-2100 gibi bir fiyat tutuyor.

Ve şunu soyleyeyim. Her parçayı aynı şirketten almayın. Teknofiyattan parcalarin ismini yazın ve en uçuzunu bulun. En az 100 lira cebinize kalıyor.

Yorumlar için teşekkürler, SSD 'yi çıkartıp Ekran kartını R9 285 Yapıp daha iyi bir kasa alıcam başka bir problem olmaz demi Bu arada söylemeyi unuttum Bende 4GB Ram var o yüzden 4GB aldım.

Ekran kartını vatandan alıp geri kalanını bu şekilde alabilirsiniz hocam.
Ara Toplam1.184,09 TL
Toplam KDV213,14 TL
Sepet Toplam Fiyatı1.397,23 TL
[TBODY] [/TBODY]

Ekran kartını vatandan alıp geri kalanını bu şekilde alabilirsiniz hocam.
Ara Toplam1.184,09 TL
Toplam KDV213,14 TL
Sepet Toplam Fiyatı1.397,23 TL
[TBODY] [/TBODY]
Teşekkürler ! :)

Bu arada sinerji'yi hiç bilmiyorum bir sorun çıkmaz demi ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı