2000 TL'ye Sistem Topalma

Bütçeyi çok aştığımı sanmıyorum

Özetle:Ekran kartı ve Ram üzerinde değişiklik yaptım

Neden bunu seçtim:Aslında sistem gayet güzel ama 2000 tl lik sisteme gtx 960 yakşır r7 370 biraz 1700-1900 arası bir sisteme yakışır.Belki ilerde video gibi küçük şeyle çekmek isterseniz burda nvdia nın teknelojisinden faydalanıcaksınız(ShadowPlay) son karar elbette sizin

Dosya Ekleri

• rt.png
    57,9 KB · Görüntüleme: 316
Sistem oyun ağırlıklı olacaksa işlemciden kısıp ekran kartını arttırmak daha mantıklı olabilir.
Ayrıca r7 370'in Asus modeli, baktığım testlere göre biraz ısınıyor gibime geldi.

ASUS Radeon R7-370 STRIX Review - Graphics Card Temperatures

71 derece, çok fazla elektirik tüketimi olmayan bir kart için yüksek bence. Kaldı ki fiyatı kesinlikle ucuz değil.

Bu da Msı modeli : AMD 300-Series Infrared Temperature Measurements

Donanım konusunda çok yeniyim. Benim önerdiklerimi çok dikkate almayabilirsiniz ama belki beğenirsiniz diye atayım dedim.

Güç kaynağı temsili gibi bir şey. Değiştirin istiyorsanız.

Anakartta ön usb 3.0 yok.

İsterseniz ekran kartı olarak bunu da seçebilirsiniz. Sapphire R9 380 NITRO Dual-X 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

380, performans olarak 960 dan üstün bir kart fakat Msı ve Asus modeli biraz tuzlu.

Son düzenleme:

Sapphire önermenizi tavsiye etmem diğer markalara oranla daha çok sorun çıkartan ve müşteri destekçisi az olan bi marka ve 2Bin tl lik sisteme 4gb ram çok mantıklı değil ve son olarak 2000 tl lik sisteme niye i3 öneriyosunuz i3 1500-1900 arası sistemler için ideal i5 çok daha sağlıklı umarım dediklerimi kötüleme anlamında algılamamışsınızdır.

4 gb değil, 2x4gb.

Sapphire'in geri iade oranı diğerlerinden daha yüksek ama bu aynı zamanda seriden seriye değişiyor. Msı veya Asus alınmak istese, fiyatları çok yüksek. Bu yüzden Sapphire kart linki attım.

Sapphire'in bu seride ne derece başarılı iş çıkardığını zaman gösterir ve bu diğer markalar için de geçerli. Ya Sapphire sorunsuz çıkarda diğerleri sorunlu çıkarsa?

Neden Sapphire ve Zotac tavsiye etmiyorum ? | Technopat Sosyal Buyrun konuyla ilgili ne dediğimi bi forumda anlarsınız sapphire diğer markalara göre daha sorunlu bi marka elbette her ürünü kötü olucak diye bi kural yok ama ''Görünen köy kılavuz istemez'' Durum ortada bütçe konusuna gelince evet fiyatı biraz tuzlu olması gerekiyor asus gibi markalarda ama ben mesela alıpta sorun yaşıyıcaksam biraz daha tuz katarım

Ben Sapphire kullanıyorum kartta ısınma sorunu var.
Sakın Sapphire alma kardeş. Biraz daha para ekle Asus, MSİ al. Ama Sapphire alma soğutması gerçekten berbat.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…