Arkadaşlar 2000 TL'ye 2. El orta seviye oyunları açan bilgisayar arıyorum birkaç tane buldum ama pek anlamıyorum. RAM islemci vs. Yardımcı olabilecek var mı? Hangi işlemci kaç RAM konusunda (CS:GO, LoL, PUBG gibi oyunlar oynuyorum)
Arkadaşlar 2000 TL'ye 2. El orta seviye oyunları açan bilgisayar arıyorum birkaç tane buldum ama pek anlamıyorum. RAM islemci vs. Yardımcı olabilecek var mı? Hangi işlemci kaç RAM konusunda (CS:GO, LoL, PUBG gibi oyunlar oynuyorum)
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da