2000 TL'ye Sistem Toplama

sercan44

Hectopat
Selamlar, 2000 TL'ye bir sistem toplamaya karar verdim. Maksimum 2000 TL olmalı, 2000 TL'yi kesinlikle aşmasın. Sistem genel olarak oyun için kullanılacak. Tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler.
Arkadaşlarımla böyle bir sistem topladık, GTX 960 ve R9 380 arasında kararsız kaldık. Aynı zamanda Sapphire markası içime kurt düşürüyor. Sizin de görüşlerinizi almak, karşılaştırmak ve daha iyi bir sistem toplamak için cevaplarınızı bekliyorum

NOT
Sistemi Vatan Bilgisayar'dan toplarsanız sevinirim, iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer sistemin oyuncu sistemi olacaksa mutlaka bir ssd almalısın. Sabit diski 500 gb yapıp ssd almalısın. Ekran kartı olarakda gtx960 almanı öneririm.

Sapphire markasına güvenebilirsiniz diye düşünüyorum. Ben r9 380 ekran kartının 4 gb olan modelini tavsiye ederim.

CMP-350 pek hoş gibi durmuyor, Asgard 381 alınabilir.

Görüşleriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Anakartı H81M-P33 olarak değiştirmeyi düşünüyoruz. Ne dersiniz?

Kasayı da RC-430 olarak değiştirdik. Ekran kartını 4 GB olan OC versiyonuyla değiştirdik. Sizce RC-430 nasıl ve içinde gelen güç kaynağı sistemi beslemeye yetebilecek mi?

NOT: 2000 TL'yi biraz aştık ama olsun.

Sanırım içindeki güç kaynağı 360 watt sağlayabiliyor.

Ayrıca, sizce i3 4130, R9 380'a darboğaz yapacak mıdır? Teşekkürler.

Kendi toplayacağım sistem. Öneririm size de.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    59,5 KB · Görüntüleme: 386
Bütçe maksimum 2500 TL oldu arkadaşlar. Bütçe arttığı için sistemi Skylake ve DDR4 yapalım dedik. Sistemin son hali resimdeki gibi arkadaşlar, son tavsiyelerinizi bekliyoruz. Moderatör arkadaşlar başlığı "2500 TL Sistem Toplama" olarak değiştirebilir.
Ayrıca monitörüm VGA olduğu için dönüştürücü kullanmak durumundayız. Sizce bir sıkıntı çıkaracak mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…