Bildiğiniz gibi APU sistemler Ryzen serisinde düsük bütçelerin geçiçi çözümü oldu. Bende bu çözümü kullanmak isteyenlerden birisiyim. R3 2200G Sistem toplamak istiyorum. Güvenilir sitelerden Sistem önerisinde bulunabilir misiniz ? B350 anakart düşünüyorum. ilerleyen dönemlerde ekran kartı alıcağım. Sadece Power (Kasayla power ucuz olarakda olabilir.) İşlemci Anakart RAM Duruma göre HDD koymak istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
A320 de olabilir fakat bütçeyi düşünerek 2100 liraya b350 tercih etmenin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Parça olarak toplayabilirim fakat güvenilir siteler olmasını istiyorum. O kadar çok site var ki insan şaşırıyor.
RAM tavsiyesinde bulunduğum site hakkında çok bi fikrim yok. Araştırmakta fayda var. Diğerleri güvenilir sitelerdir. Şahsi olarak alışveriş yapmışlığım vardır.
H serisi önermem ilerde sıkıntı yaratır anakarttan para kısmaya gerek yok bence ileriye dönük bir anakart uzun yıllar işini görür ram slotu 2 sistemi kısıtlıyor 4 ram slotlu almanı tavsiye ederim