2000 TL'ye sıvı soğutma önerisi

BerkayBilgin1

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı
XFX Black Merc 6700XT
Anakart
ASUS Prime B450M-k ii
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600X
Selam, halihazırda Arctic Freezer 2 240 mm sıvı soğutucu kullanıyorum ve 5600X işlemci ile 65-70 derecelerde yük altında genelde 120 FPS kare hızlarında oyun oynayarak Ultra ayarlarda geziyorum. Merak ettiğim şu benim şu anda kullandığım soğutucudan fiyatı başlıktaki gibi olmak kaydıyla(çünkü şu an benim soğutucum bu fiyatlardan satılıyor) daha iyi soğutma performansı veren var mı? Burada ben RGB veya ARGB vs. aramıyorum ben sadece fiyat performans odaklıyım zaten Arctic soğutucunun RGB modeli de var sadece ışık için ekstra ücret vermek istemedim ve sadece performansa para verdim. Bu tarz Arctic'ten bu fiyatta daha iyi bir ürün var mıdır?

Hayır bu fiyata daha iyisi yok. Sıcaklıklarınız da çok iyi yani "daha iyi?" performans vermesini gerektirecek bir durum da yok.

Hayır bu fiyata daha iyisi yok. Sıcaklıklarınız da çok iyi yani "daha iyi?" performans vermesini gerektirecek bir durum da yok.
Yok biliyorum da benden soğutucu önerisi isteyenler oluyor bazen ben de benimkini öneriyorum ama benimkinin üstüne yanlış hatırlamıyorsam MSI gibi markalar da yeni soğutucular tanıttı hani dedim onlar daha iyi olur mu diye sordum. Soranlara yanlış önermiyim dedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı