Gözümde bu vardı zaten. Başka alternatif yok gibi.Bu konuda çok bir seçenek yok zaten. En mantıklı ve taşınabilen klavye bu. Siyah veya beyaz alabilirsiniz.
Kalan 1000TL ile de güzel bir yemek yiyebilirsiniz.
![]()
Logitech Pebble Keys 2 K380S 920-011859 Siyah Kablosuz Klavye Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech Pebble Keys 2 K380S 920-011859 Siyah Kablosuz Klavye fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech Pebble Keys 2 K380S 920-011859 Siyah Kablosuz Klavye özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Evet hocam. Bende Tab S9 Plus için araştırmıştım. Şu anda bununla ve ROG Gladius III Aimpoint ile kullanıyorum. Gayet memnunum.Gözümde bu vardı zaten. Başka alternatif yok gibi.
Evet hocam. Bende Tab S9 Plus için araştırmıştım. Şu anda bununla ve ROG Gladius III Aimpoint ile kullanıyorum. Gayet memnunum.
Gayet rahat. Gidip bir mağazada inceleyebilirsiniz.Ben de almayı düşünüyorum bu klavyeyi ama tuşlarının küçük olmasıyla beraber yuvarlak olmasından da dolayı yazarken sıkıntı olup olmayacağı konusunda emin olamadım. Deneyimleriniz nasıl?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.