2000 TL'ye taşınabilir projeksiyon önerisi

arda.nb01

Centipat
Daha fazla  
Trendyol gibi firmalardan 2000TL'lik projeksiyon almak istiyorum fakat hangisini almam gerekiyor ve bahsettiğim ürünün fotoğrafı:

Screenshot_2025-04-30-16-26-51-449_trendyol.com.jpg

Bunların pek çoğu birbirine benziyor .. Zifiri karanlık odada verim alınabiliyor.. Aşağı yukarı da 42 ila 50 inchlik bir tv boyutlarını geçmiyor verdiği net görüntü.. Bunların bazı handikapları vardır.. Menülerinin bir bölümü çince gözükebiliyor.. Bluetooth olsa da iş bağlanmaya gelince bağlanamayabiliyor. ve çok gürültülü bir fan sesiyle çalışıyorlar.. Yani odamda karşımdaki duvara vereyim görüntüyü gece yattığım yerden izleyeyim bir şeyler dersen tamam kulaklıkla iş görür .. Kendi hoparlörleri berbattır.. veya bir monitör yerine kullanamazsın genel olarak görüntü kalitesi renkleri ve gecikme süreleri ve atlamalar sebebiyle .. Bunları göz önünde bulundurarak al alacaksan.. Üzerlerinde yazan çözünürlük veya parlaklık değerleri de yanlıştır genellikle.. Neredeyse hemen hepsi aynı .. ve yarın öbür gün arıza durumunda servis falan zor bulursun veya yedek parça .. Durduk yere pat diye bozulmazlar ama kendi içinde android ve wifi bulunduran bir modeli seçmeni önerebilirim..Yoksa ara kablolarla uğraşır durursun.. Yok cihazı tanıdı tanımadı vs sinir eder.. ve son olarak.. Bazılarında güncellenmiş versiyon yazar 2025 vs .. Onları seç.. Çok fazla bir beklentiye de girme.. Hakikaten gürültülü makineler çünkü.. ve aydınlıkta tamamen işe yaramaz oluyorlar.. Gece karanlıkta izleyeceksen al.. ve yansıtacağın duvar düz beyaz duvarsa ... Perde falan almaya değmeyecek cihazlar bunlar.. Geçen ay elime geçti bir tane. Menü içinde dolaşabilirdim duvara yansıtıp ama bluetooth ile hiç bir şeye bağlanamadım falan ...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı