2000 TL'ye telefon önerisi

VolkiColt

Decapat
Ben Huawei P20 Lite düşünüyorum ama başka bir öneriniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer daha ucuz olsun diyorsanız mi a1' de kullanabilirsiniz fakat p20 Lite'yi çok seviyorum ve almanı öneririm.

@Alpi350 mi a2 ihracatçı garantili hep vede j8 düşünüyorum sizce değermi j7prodan dahamı iyi?
@Techh teşekkürler Nokia 8 alıyorum konu kilitlenebilir

Son düzenleme:
Bende Mi A2 ama tek sorunu telefonun sanırım ara yüzü bi değişik bilir kişiye sorup alabilirsiniz.

Arayüzü stok android. Android One programına dahil olduğu için arayüzü en saf halde. Bu durum güncellemeleri daha hızlı almasına olanak sağlıyor. Android One programına dahil her cihazın arayüzü bu şekildedir.

Bu arada piyasada Mi A2 bulunmuyormuş. Stokların bittiğini düşünmüyorum. Fiyat revizi için güncel kur takip ediliyor olmalı.

Sony XA1 tavsiye ederim.

Ya arayüzde sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum yazılımcıyım nokiayı özellikleri icin istedim vede ben hiçbir şekilde firmadan özel bişey beklemiyorum deezer vs. Ben onları siliyorum zaten nokia snapdragon 835 ve adreno 530 la uzun süre güçlü kalacağını düşünüyorum ayrıca a2 keşke olsada alsam android one çok isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…