Rocheplus Decapat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 14 19 Nisan 2020 #21 Jukac dedi: Teknobiyotik A1 AMD Ryzen 3 2200G 3.5GHz, 8GB DDR4 Ram, 256GB SSD Oyun Bilgisayarı | Teknobiyotik <iframe width="870" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/g5Z2OjpceCA" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe> www.teknobiyotik.com Bellek: 2X4 Kingston. PSU: Aerocool 400W. Genişletmek için tıkla... evet bu güzel bi sistem buna da baktım ayrıca DDR4. fakat apuya bağlı kalmak istemedim. Rocheplus dedi: evet bu güzel bi sistem buna da baktım ayrıca DDR4. fakat apuya bağlı kalmak istemedim. Genişletmek için tıkla... veya 1050Ti'î bu sisteme taksam ne gibi bi sonuç olur ?
Jukac dedi: Teknobiyotik A1 AMD Ryzen 3 2200G 3.5GHz, 8GB DDR4 Ram, 256GB SSD Oyun Bilgisayarı | Teknobiyotik <iframe width="870" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/g5Z2OjpceCA" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe> www.teknobiyotik.com Bellek: 2X4 Kingston. PSU: Aerocool 400W. Genişletmek için tıkla... evet bu güzel bi sistem buna da baktım ayrıca DDR4. fakat apuya bağlı kalmak istemedim. Rocheplus dedi: evet bu güzel bi sistem buna da baktım ayrıca DDR4. fakat apuya bağlı kalmak istemedim. Genişletmek için tıkla... veya 1050Ti'î bu sisteme taksam ne gibi bi sonuç olur ?
Emre Altınok Hectopat Katılım 16 Ağustos 2016 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2020 #22 Rocheplus dedi: Evet bu güzel bir sistem buna da baktım ayrıca DDR4. fakat APU'ya bağlı kalmak istemedim. Genişletmek için tıkla... APU'ya bağlı kalma zaten ilerde uyumlu bir GPU ile destekleyebilirsin. Ayrıca PSU, GPU için yetersiz kalabilir PSU'da değiştirebilirsin.
Rocheplus dedi: Evet bu güzel bir sistem buna da baktım ayrıca DDR4. fakat APU'ya bağlı kalmak istemedim. Genişletmek için tıkla... APU'ya bağlı kalma zaten ilerde uyumlu bir GPU ile destekleyebilirsin. Ayrıca PSU, GPU için yetersiz kalabilir PSU'da değiştirebilirsin.
Rocheplus Decapat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 14 19 Nisan 2020 #23 Emre Altınok dedi: APU'ya bağlı kalma zaten ilerde uyumlu bir GPU ile destekleyebilirsin. Ayrıca PSU, GPU için yetersiz kalabilir PSU'da değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... mantıklı geldi teşekkür ederim
Emre Altınok dedi: APU'ya bağlı kalma zaten ilerde uyumlu bir GPU ile destekleyebilirsin. Ayrıca PSU, GPU için yetersiz kalabilir PSU'da değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... mantıklı geldi teşekkür ederim