Emin0051 Centipat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #1 2K bütçem var, büyük boy istiyorum. İçine 27 inc monitör falan sığsın sağlam kaliteli olsun öneri var mı?
2K bütçem var, büyük boy istiyorum. İçine 27 inc monitör falan sığsın sağlam kaliteli olsun öneri var mı?
efos Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 582 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #2 Emin0051 dedi: 2K bütçem var, büyük boy istiyorum. İçine 27 inc monitör falan sığsın sağlam kaliteli olsun öneri var mı? Genişletmek için tıkla... 27 inç monitörü kırılmadan sağ sağlim götürmek mucize olur bence. Bavullardan değil bavul taşımacılığını üstlenen işcilerden.
Emin0051 dedi: 2K bütçem var, büyük boy istiyorum. İçine 27 inc monitör falan sığsın sağlam kaliteli olsun öneri var mı? Genişletmek için tıkla... 27 inç monitörü kırılmadan sağ sağlim götürmek mucize olur bence. Bavullardan değil bavul taşımacılığını üstlenen işcilerden.
Emin0051 Centipat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #3 efos dedi: 27 inç monitörü kırılmadan sağ sağlim götürmek mucize olur bence. Bavullardan değil bavul taşımacılığını üstlenen işcilerden. Genişletmek için tıkla... hocam misal verdim içi büyük olsun
efos dedi: 27 inç monitörü kırılmadan sağ sağlim götürmek mucize olur bence. Bavullardan değil bavul taşımacılığını üstlenen işcilerden. Genişletmek için tıkla... hocam misal verdim içi büyük olsun