Merhaba arkadaşlar,
Xbox Series S için monitör arıyorum. 1080p istiyorum. Amacım FPS oyunları oynamak. O kadar kararsız kaldım ki monitörde, konsol 2 haftadır boş duruyor konsol olmadığı için. TN, VA, IPS derken şiştim. Bütçem en fazla 2000 TL. Bana artısıyla eksisiyle bir şeyler önerebilir misiniz?
Konsolu yakından oynamayacaksanız benim attığımı öneririm. Yakından oynandığı takdirde pikselleri fark etme olasılığınız var. Sebebi ise 27 inç gibi büyük monitörde 1920x1080 kadar piksel sayısı olması.
Konsolu yakından oynamayacaksanız benim attığımı öneririm. Yakından oynandığı takdirde pikselleri fark etme olasılığınız var. Sebebi ise 27 inç gibi büyük monitörde 1920x1080 kadar piksel sayısı olması.
O zaman alınabilir. Böyle CS:GO gibi oyunlar oynayıp kafanızı ekrana yakınlaştırdığınız takdirde pikseller biraz fark edilebilir oluyor anca. HDR10'a sahip olması sebebiyle bu bütçedeki bütün rakiplerini ezeceğini düşünüyorum.
O zaman alınabilir. Böyle CS:GO gibi oyunlar oynayıp kafanızı ekrana yakınlaştırdığınız takdirde pikseller biraz fark edilebilir oluyor anca. HDR10'a sahip olması sebebiyle bu bütçedeki bütün rakiplerini ezeceğini düşünüyorum.
Kötü gözükebilir ama sizin o uzaklıktan pek fark edeceğinizi pek sanmıyorum. Ek olarak şuna da bakabilirsiniz. Üstte attığım monitörün kardeşi. Tek farkı 24 inç olması.
En ucuz LG Ultragear 24GN650-B 23.8" 1ms Full HD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG Ultragear 24GN650-B 23.8" 1ms Full HD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.850,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!