2000 TL'ye yazılım ve oyun için kablosuz klavye önerisi

Bütçe
2000
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Back-End Developer(PHP-Laravel, Python-Django)
Gündelik kullanım ve iş(yazılım) için kablosuz klavye arıyorum. Ayrıca oyunda oynuyorum. %100 klavye arıyorum NumLock tuşları falan olacak. Diğer bir olmazsa olmazım kablosuz olması. Bu arada monitör dahil her ürünüm siyah.

Önerebileceğiniz kablosuz bir klavye var mıdır?

FGG Madlions MAD60/68 Klavye (Manyetik Switch / HE) Bu modele bakabilir misiniz?

Birde numlock tuşları için kesinlikle bu klavyeleri öneririm ASUS TUF Gaming K1 Mekanik Hisli Türkçe RGB Oyuncu Klavyesi (90MP01X0-BKYA00)

İkisi de alınmaz. Madlions sorunlu bir model. Mcu olarak rezalet ve malzeme kalitesi kötü. ASUS'unda bu modeli iyi degil.
Madlions önermeyecektim fakat eğer oyun için de arıyorsa TKL modellere de bir baksın dedim ama eğer sorunluysa bilemeyeceğim ben çok şikayet okumadım.
Ayrıyeten Asus'un çoğu ürününü kullandım aman aman bir kronik sorunu olmamıştı.

@egemebb %100 oneriniz varmı hocam?

Hocam %100 klavye istiyorum.

İkisi de alınmaz. Madlions sorunlu bir model. Mcu olarak rezalet ve malzeme kalitesi kötü. ASUS'unda bu modeli iyi degil.

Mcu ne oluyor?

Hocam "MCHOSE ace 60 Pro parolapara" klavye tasarım olarak çok iyi fakat bana NumLock ve yön tuşları lazım ben %100 klavye kullanmaya alışkınım.

Kronik sorunuvarsa bilmiyorum ama fiyatini haketmiyor.
Hocam %100 klavye istiyorum.

Mcu ne oluyor?

Hocam "MCHOSE ace 60 Pro parolapara" klavye tasarım olarak çok iyi fakat bana NumLock ve yön tuşları lazım ben %100 klavye kullanmaya alışkınım.
MCU, cihazin mikrodenetleyicisi oluyor hocam birnevi islemcisi. %100 bildigim klavye yok. Etiketledigim hocam yardimci olur geldiginde.

Kronik sorunuvarsa bilmiyorum ama fiyatini hak etmiyor.
Mcu, cihazin mikrodenetleyicisi oluyor hocam bir nevi islemcisi. %100 bildigim klavye yok. Etiketledigim hocam yardimci olur geldiginde.

Anladım hocam teşekkür ederim. İnşallah %100 kablosuz klavye öneren çıkar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…