Gündelik kullanım ve iş(yazılım) için kablosuz klavye arıyorum. Ayrıca oyunda oynuyorum. %100 klavye arıyorum NumLock tuşları falan olacak. Diğer bir olmazsa olmazım kablosuz olması. Bu arada monitör dahil her ürünüm siyah.
https://www.n11.com/urun/aigo-df98-interstellar-sari-switch-mekanik-kablosuz-q-klavye-70764593?magaza=garajonline&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel ParolaPara Kampanyası nasıl kullanılır? Bahsettiğim kampanya Daha önce parolapara kullanmadıysanız ilk kullanıma...
www.technopat.net
Renk olarak size pek uygun değil biliyorum ama 2k bütçede en iyi numpadli bu olur hocam.
https://www.n11.com/urun/aigo-df98-interstellar-sari-switch-mekanik-kablosuz-q-klavye-70764593?magaza=garajonline&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel ParolaPara Kampanyası nasıl kullanılır? Bahsettiğim kampanya Daha önce parolapara kullanmadıysanız ilk kullanıma...
www.technopat.net
Renk olarak size pek uygun değil biliyorum ama 2K bütçede en iyi numpadli bu olur hocam.
Güzel klavye ama kablosuz yok diye biliyorum hocam. Satıcı yanlış yazmış sanırım. Yine de fiyatına göre güzel klavye.
www.technopat.net
Renk olarak size pek uygun değil biliyorum ama 2K bütçede en iyi numpadli bu olur hocam.
Güzel klavye ama kablosuz yok diye biliyorum hocam. Satıcı yanlış yazmış sanırım. Yine de fiyatına göre güzel klavye.
Klavyeyi biraz inceledim renk hariç güzele benziyor. Rengi de güzel ama full her şey siyah olunca biraz fazla göze çarpacak masada. Eğer hala kampanya devam ediyorsa son çare olarak DF98 alacağım galiba. Biraz daha bekliyorum bakalım
Klavyeyi biraz inceledim renk hariç güzele benziyor. Rengi de güzel ama full her şey siyah olunca biraz fazla göze çarpacak masada. Eğer hala kampanya devam ediyorsa son çare olarak DF98 alacağım galiba. Biraz daha bekliyorum bakalım
Bunu beğenmedim hocam ya. Bir gariplik var klavye de gibi, bir de İngilizce tuşlar her ne kadar tuşların yerini ezbere bilsemde . O değil de ne kadar zormuş ya alt üstü tek renk kablosuz ergonomik bir klavye arıyorum
Bunu beğenmedim hocam ya. Bir gariplik var klavye de gibi, bir de İngilizce tuşlar her ne kadar tuşların yerini ezbere bilsemde . O değil de ne kadar zormuş ya alt üstü tek renk kablosuz ergonomik bir klavye arıyorum
Öyle hocam maalesef. Bu tarz custom klavye yapanlar genelde düz siyah renk klavye yapmıyor. 2-3 renkli yapıyorlar genelde. Düz siyah klavye yapan razer asus gibi markaların da çok düzgün klavyeleri yok maalesef bu bütçede. Az da olsa iyi klavyeleri var ama onlar da gereksiz pahalı. Düz siyah renkli olarak endorfyden başka bir şey gelmedi maalesef aklıma.
Öyle hocam maalesef. Bu tarz Custom klavye yapanlar genelde düz siyah renk klavye yapmıyor. 2-3 renkli yapıyorlar genelde. Düz siyah klavye yapan Razer ASUS gibi markaların da çok düzgün klavyeleri yok maalesef bu bütçede. Az da olsa iyi klavyeleri var ama onlar da gereksiz pahalı. Düz siyah renkli olarak endorfyden başka bir şey gelmedi maalesef aklıma.