2000 TL'ye yazılım ve oyun için kablosuz klavye önerisi

Bütçe
2000

Renk olarak size pek uygun değil biliyorum ama 2k bütçede en iyi numpadli bu olur hocam.

Güzel klavye ama kablosuz yok diye biliyorum hocam. Satıcı yanlış yazmış sanırım. Yine de fiyatına göre güzel klavye.

Evet kabloluymuş machenike k500. kendi sitesinde kablosuz versiyonu da var ama Türkiye de hep kablolu var sitelerde çözemedim.

Evet kabloluymuş machenike k500. kendi sitesinde kablosuz versiyonu da var ama Türkiye de hep kablolu var sitelerde çözemedim.
İlla kablosuz lazımsa attığım df98 işinizi görür ama onun da rengi uymuyor maalesef.

Bütçen çıkarsa bir de bu var hocam. Parolara + iyzico cashback ile 2300 e falan geliyor.

Klavyeyi biraz inceledim renk hariç güzele benziyor. Rengi de güzel ama full her şey siyah olunca biraz fazla göze çarpacak masada. Eğer hala kampanya devam ediyorsa son çare olarak DF98 alacağım galiba. Biraz daha bekliyorum bakalım

Bir de üstte attığım endorfy var işte hocam bütçeniz yeterse.

Bunu beğenmedim hocam ya. Bir gariplik var klavye de gibi, bir de İngilizce tuşlar her ne kadar tuşların yerini ezbere bilsemde . O değil de ne kadar zormuş ya alt üstü tek renk kablosuz ergonomik bir klavye arıyorum

Evet güzel ama kablolu gözünüyor alışveriş sitelerine gidince hocam :/

Bunu beğenmedim hocam ya. Bir gariplik var klavye de gibi, bir de İngilizce tuşlar her ne kadar tuşların yerini ezbere bilsemde . O değil de ne kadar zormuş ya alt üstü tek renk kablosuz ergonomik bir klavye arıyorum
Öyle hocam maalesef. Bu tarz custom klavye yapanlar genelde düz siyah renk klavye yapmıyor. 2-3 renkli yapıyorlar genelde. Düz siyah klavye yapan razer asus gibi markaların da çok düzgün klavyeleri yok maalesef bu bütçede. Az da olsa iyi klavyeleri var ama onlar da gereksiz pahalı. Düz siyah renkli olarak endorfyden başka bir şey gelmedi maalesef aklıma.

Eskiden ışıklı mışıklı olsun diye millet para verirdi. RGB olursa daha da artardı fiyat şimdi siyah bulmakta zorluk çekiyoruz, tam tersi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…