mda Megapat Katılım 18 Haziran 2014 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirici 14 Aralık 2014 #1 Merhaba arkadaşlar, 2000 TL'yi geçmeyecek bir oyun sistemi topladım. Monitör dahil. Sizce nasıl? Son düzenleme: 14 Aralık 2014
Çağlar SARIALİ Hectopat Katılım 13 Ekim 2014 Mesajlar 299 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Koordinatör 14 Aralık 2014 #2 Monitörü bu seçenek ile değiştirin ve 80 tl size kalsın. Ekran kartına ekleyin daha yükseğini alın. BENQ DL2215 21.5" 1920x1080 5ms Full HD Siyah LED Monitör - Ürün Kategorileri Kasa olarakta everest almayın. Kaliteli değil.
Monitörü bu seçenek ile değiştirin ve 80 tl size kalsın. Ekran kartına ekleyin daha yükseğini alın. BENQ DL2215 21.5" 1920x1080 5ms Full HD Siyah LED Monitör - Ürün Kategorileri Kasa olarakta everest almayın. Kaliteli değil.
mda Megapat Katılım 18 Haziran 2014 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirici 14 Aralık 2014 #3 Monitörü bilerek büyük seçtim. Ortalama bir fiyata 23 inç bulabilir miyiz?
Onur Özdemir Hectopat Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 311 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Aralık 2014 #4 mda dedi: Merhaba arkadaşlar, 2000 TL'yi geçmeyecek bir oyun sistemi topladım. Monitör dahil. Sizce nasıl? Eki Görüntüle 37407 Genişletmek için tıkla... Kasayı değiştirmenizi ve RAM i çift modül almanızı öneririm, Sapphire den uzak durun!
mda dedi: Merhaba arkadaşlar, 2000 TL'yi geçmeyecek bir oyun sistemi topladım. Monitör dahil. Sizce nasıl? Eki Görüntüle 37407 Genişletmek için tıkla... Kasayı değiştirmenizi ve RAM i çift modül almanızı öneririm, Sapphire den uzak durun!
Donanimci44 Hectopat Katılım 24 Haziran 2014 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2014 #5 Fx 6300'ü G3258'e düşürerek Asus R9 265 hatta Powercolor R9 270 Oc alabilirsin tabi bu anakartdan da kısmanı gerektiriyor.
Fx 6300'ü G3258'e düşürerek Asus R9 265 hatta Powercolor R9 270 Oc alabilirsin tabi bu anakartdan da kısmanı gerektiriyor.
A abidinkofficial Hectopat Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 187 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2014 #6 Onur Özdemir dedi: Kasayı değiştirmenizi ve RAM i çift modül almanızı öneririm, Sapphire den uzak durun! Genişletmek için tıkla... Sapphire'den uzak durma sebebini sorabilir miyim? Yani ne gibi bir eksi yanı var?
Onur Özdemir dedi: Kasayı değiştirmenizi ve RAM i çift modül almanızı öneririm, Sapphire den uzak durun! Genişletmek için tıkla... Sapphire'den uzak durma sebebini sorabilir miyim? Yani ne gibi bir eksi yanı var?
Onur Özdemir Hectopat Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 311 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Aralık 2014 #7 abidinkofficial dedi: Sapphire'den uzak durma sebebini sorabilir miyim? Yani ne gibi bir eksi yanı var? Genişletmek için tıkla... Bende vardı. Yanmıştı, sadece bende olan birşey değil, forumda bazı arkadaşların da yanmştı ondan söyledim.
abidinkofficial dedi: Sapphire'den uzak durma sebebini sorabilir miyim? Yani ne gibi bir eksi yanı var? Genişletmek için tıkla... Bende vardı. Yanmıştı, sadece bende olan birşey değil, forumda bazı arkadaşların da yanmştı ondan söyledim.
samsunlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2013 Mesajlar 1.004 Yer BİLECİK/MERKEZ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisliği 14 Aralık 2014 #8 Sapphire gayet güzel bir markadır. Kartınız yanmış olabilir. Bu herkezin başına gelebilir. Geçen sosyalde Evga yakan vardı.
Sapphire gayet güzel bir markadır. Kartınız yanmış olabilir. Bu herkezin başına gelebilir. Geçen sosyalde Evga yakan vardı.
Onur Özdemir Hectopat Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 311 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Aralık 2014 #9 samsunlu dedi: Sapphire gayet güzel bir markadır. Kartınız yanmış olabilir. Bu herkezin başına gelebilir. Geçen sosyalde Evga yakan vardı. Genişletmek için tıkla... Ben sadece söyledim. Benim başıma geldi başkasının başına gelmesin diye söyledim.
samsunlu dedi: Sapphire gayet güzel bir markadır. Kartınız yanmış olabilir. Bu herkezin başına gelebilir. Geçen sosyalde Evga yakan vardı. Genişletmek için tıkla... Ben sadece söyledim. Benim başıma geldi başkasının başına gelmesin diye söyledim.
samsunlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2013 Mesajlar 1.004 Yer BİLECİK/MERKEZ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisliği 14 Aralık 2014 #10 Bende diyorumki bunun garantisi yok. Herkesin başına gelebilir.