2000 TL'yi geçmeyen klavye önerisi

Bütçe
1900
Bu iyi mi Akko önerildi alacaktım ama ışık problemi yaşarım diye vazgeçtim.

Hocam çok yardımcı oluyorsunuz çok teşekkürler fakat TKL arıyorum Switch nedir bilmiyorum ama mümkünse sesiz bir şey olsun yurt dışı olur ama TKL olsun ve ışıklı olsun gerçekten Akko alacaktım ama ışık önemli benim için görüntüsünden değil akşam için ha önceliğim TR klavye ama kalitesiz dayanmayacaksa yurtdışıda olur.

Akko zaten yurtdışı ürünü.

Yeşil switchler en sesli switchler. Rahatsız etmeyecekse belki tercih edilebilir ama Cherry MX Red switchler (XPG Summoner) daha kalitelidir.

Hocam çok yardımcı oluyorsunuz çok teşekkürler fakat TKL arıyorum Switch nedir bilmiyorum ama mümkünse sesiz bir şey olsun yurt dışı olur ama TKL olsun ve ışıklı olsun gerçekten Akko alacaktım ama ışık önemli benim için görüntüsünden değil akşam için.

Switchleri şalter gibi düşünebilirsiniz.

1690961317770.png

Mesela karşımızda bir optik switch var. Bu optik switchi bir şalter olarak düşünelim. Tuşa basılmadan önce şalter kapalı halde. Tuşa basıldığında lazer resimdeki kırmızı yere ulaşıyor ve devre tamamlanıyor. Daha sonrasında klavyeye bir bildirim gönderiyor ve aktif oluyor tuş. Mantığı böyle.

Switch'leri şalter gibi düşünebilirsiniz.

Eki Görüntüle 1886310

Mesela karşımızda bir optik Switch var. Bu optik Switch'i bir şalter olarak düşünelim. Tuşa basılmadan önce şalter kapalı halde. Tuşa basıldığında lazer resimdeki kırmızı yere ulaşıyor ve devre tamamlanıyor. Daha sonrasında klavyeye bir bildirim gönderiyor ve aktif oluyor tuş. Mantığı böyle.

Akko mu optik.

Hocam o kadar övdünüzki Akko'yu ışıksızda olsa alacağım ışığı başka şekil halledeceğim vallahi merak ettim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı