2000 TL'yi geçmeyen klavye önerisi

Bütçe
1900
Hocam peki ABD düzeni diyor ama her şey bizim ülkedeki klavyeler gibi yazan tuşlar ve tuşları benim diğer klavyeleri taksam uyar mı?

Uyar dostum ama gerek yok. Ö tuşu diyelim, İngilizcede o tuş yerinde noktalama işareti var zaten. Yani kafa karıştırmaz. Ö tuşu normalde neredeyse oraya basmanız yeterli. İleride alışıyorsunuz zaten.

Uyar dostum ama gerek yok. Ö tuşu diyelim, ingilizcede o tuş yerinde noktalama işareti var zaten. Yani kafa karıştırmaz. Ö tuşu normalde neredeyse oraya basmanız yeterli. İleride alışıyorsunuz zaten.

Bunu alayım o zaman indirimde 1000 TL'ye düşüyormuş bekleyiceğim düşerse alayım sağ olun hocam yardımlarınız için.

Saydığın Xtrfy Akko hepsine baktım HyperX aldım ben memnunım F tuşları olması şart %60 klavye çok kullanışlı değil sadece FPS oyun oynuyorsanız iyi.

Hocam fnatic alacağım CS ci olduğum için bu klavye benim için çok daha iyi geliceğini düşünüyorum.

Hocam fnatic alacağım CS ci olduğum için bu klavye benim için çok daha iyi geliceğini düşünüyorum.

Onuda kullandım 900 TL'ye düşmüştü indirimde aldım yay sesi çok rahatsız edici sen bilirsin benim önerim HyperX.

Onuda kullandım 900 TL'ye düşmüştü indirimde aldım yay sesi çok rahatsız edici sen bilirsin benim önerim HyperX.

Hocam ne oynuyorsunuz FPS falan mı MOBA mı?

Vallahi hatasız klavye yoktur herhalde aşırı kafam karıştı.

Hocam ne oynuyorsunuz FPS falan mı MOBA mı?

Vallahi hatasız klavye yoktur herhalde aşırı kafam karıştı.
Ben numpade hiç önem vermedim ama F tuşlarına çok önem verdim kullanıyorum çünkü işimi görüyoru 1 sıra fazla tuş olması çok kötü durmuyor %60 klavye FPS oyunu oynayan birisi için mükemmel ama günlük kullanım ve diğer oyunlar için tam bir saçmalık benim görüşüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…