2000₺'ye kadar yazılım için monitör önerisi

contezuma

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yazılım ve grafikerlik ile uğraşıyorum ve arada dizi film izliyorum. 2000₺'ye kadar monitör tavsiyesi istiyorum sizlerden. Tercihim, çözünürlüğün en az 2K ve 75Hz olması yönünde. Şimdilik bu monitörü düşünüyorum. Bundan daha iyisi var, onu değil bunu kullanırsan daha iyi olur diyeceğiniz monitör var mıdır? Herkese teşekkürler. Bağlantısının DP olması gerekiyor çünkü ekran kartımın HDMI yuvası dolu.

Ya evet ama yorumlarda birkaç kullanıcı 60 Hz olmadığını ve 75 Hz olduğunu söyledi.

Belki yükseltilebilir fakat yükseltince sorunlar ortaya çıkabilir. Benim monitörüm 60 Hz, fakat 75 Hz'ye kadar çıkabiliyor. 75 Hz yapınca görüntü de bozukluklar oluyor.

Belki yükseltilebilir fakat yükseltince sorunlar ortaya çıkabilir. Benim monitörüm 60 Hz, fakat 75 Hz'ye kadar çıkabiliyor. 75 Hz yapınca görüntü de bozukluklar oluyor.
Bahsettiğiniz AOC marka monitörü gerçekten beğendim, fakat iki yerde farklı HZ değerli yazıyor. Hangisine inanacığımı şaşırdım. Ek Açıklama 2020-08-22 131132.jpg 65.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı