20000-24000 TL arası sistem önerisi

Bütçe
24000 TL

brkakn07

Kilopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de bu sistemi beğendim. Ek olarak sorum, anakartı nasıl bu sistemin değişiklik yapılması gerekir mi 2.300 tl farkla ASUS TUF GAMING B660-PLUS WIFI D4 5333MHz(OC) DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI DP ATX Anakart eklemek mantıklı olur mu?

Ben de bu sistemi beğendim. Ek olarak sorum, anakartı nasıl bu sistemin değişiklik yapılması gerekir mi 2.300 TL farkla ASUS TUF Gaming B660-Plus Wi-Fi D4 5333MHz(OC) DDR4 soket 1700 M.2 HDMI DP ATX anakart eklemek mantıklı olur mu?

Benim de merak ettiğim konulardan birisi bu yoksa hemen alacağım.

İyi günler dilerim. Anlık olarak kullandığım ASUS TUF F15 yerine kasa toplamak istiyorum.

MESUT CEVIK-MC5 / INTEL i5-12400F / ASUS TUF GeForce RTX 3070 GAMING OC V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

Bu sistem güzel göründü gözüme ancak fazla anlamadığım için size danışmak istedim. Ek olarak 1080 olarak kullandığımda darboğaz olur mu?

Teşekkürler.

Kendi yaşadığım olaylara göre toplama PC alma direk kendin topla bazen toplama PC'ler kazık olabiliyor.

Sizin kazıklanmanız kazık olduğu anlamına gelmiyor.Attığım 2 sistemi de teker teker toplamayı deneyin isterseniz ?
Ben hepsi kazık demiyorum iyi indirimler yapıyorlar ama öyle bir pc almaya heveslenip direk marka toplama pc alırsanız(Pcden anlayan biri yapmaz ben yapmıştım)kazıklanırsınız genelde öyle.

Ben hepsi kazık demiyorum iyi indirimler yapıyorlar ama öyle bir pc almaya heveslenip direk marka toplama pc alırsanız(Pcden anlayan biri yapmaz ben yapmıştım)kazıklanırsınız genelde öyle.
Genelde öyle diye çok iyi bir sistemin geldiği konuya yazılmaz.

Anakart ve soğutma olarak nasıl sizce ?ekstra bir soğutma yok işlemcide kendi içinden çıkan fan var sanırım sadece.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı