Merhaba, bu ay sonu bilgisayar almaya karar verdim. Aklımda bir model vardı ancak bu konularda acemi olduğum için size de tanışmak istedim, Overwatch, CS2, Apex ve CoD serisini akıcı bir şekilde oynamak istiyorum. Bu bilgisayari satın almayı düsünüyorum eğer daha iyi bir öneriniz varsa yardimcı olur musunuz?
Merhaba, bu ay sonu bilgisayar almaya karar verdim. Aklımda bir model vardı ancak bu konularda acemi olduğum için size de tanışmak istedim, Overwatch, CS2, Apex ve CoD serisini akıcı bir şekilde oynamak istiyorum. Bu bilgisayari satın almayı düsünüyorum eğer daha iyi bir öneriniz varsa yardimcı olur musunuz?
Nesil dedikleri 12. nesil 12000'li işlemciler, 13. 13000'li işlemciler. Ekstra not olarak 12. nesil yazmalarının pek bir anlamı yok sen yanlış anlamışsın o olayı.
Attığın sistem 1 ay önce 16bin TL'ye sinerji ve itopyada satılıyordu 6600'lü sistemler 0 alınacak sistemler değil eğer çok ucuz değilse. PSU,soğutucu ve kasa bayağı kötü bu arada.