20000-25000 TL hazır sistem önerisi

wetmoon

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, 20-25 arası bütçeye bir sistem toplamak istiyorum. İleriye dönük olması açısından DDR5 sistemlere daha sıcağım. 2 aynı fiyatta sistem, bir tane de bütçemi biraz aşan fakat artıları çok ise tavsiyelere göre belki çıkabileceğim bir sistem ekte paylaşıyorum.
Bunlar aynı fiyatta olanlar
Bu da bütçemi hafif aşan sistem, önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam, 20-25 arası bütçeye bir sistem toplamak istiyorum. İleriye dönük olması açısından DDR5 sistemlere daha sıcağım. 2 aynı fiyatta sistem, bir tane de bütçemi biraz aşan fakat artıları çok ise tavsiyelere göre belki çıkabileceğim bir sistem ekte paylaşıyorum.
Bunlar aynı fiyatta olanlar.
Bu da bütçemi hafif aşan sistem, önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ekran kartını Ti yapmak için 3600TL değer mi tartışılır?

Cyber olani alabiliyorsaniz, alin. Alamiyorsaniz 4060 olani alin. Yeni lslemciyle yaklasik 3 yillik kart almayin.

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...nvme-m2-ssd-rx6750xt-oyun-bilgisayari-p-43210
Bende bir süredir sistem arıyordum açıkçası bu sistemde takıldım sistemin FPS performansı çok iyi Full DDR5 sistem stock fan ile hafif ısınma sorunu var sonucuna vardım bu sisteme de bir göz at istersen.

Nvadia 4000 serisi bir kart varken bu alınmaz.

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...nvme-m2-ssd-rx6750xt-oyun-bilgisayari-p-43210
Bende bir süredir sistem arıyordum açıkçası bu sistemde takıldım sistemin FPS performansı çok iyi Full DDR5 sistem stock fan ile hafif ısınma sorunu var sonucuna vardım bu sisteme de bir göz at istersen.

Hem de 2400 TL fark var.

Cyber olanı bende almayı düşünüyorum fakat soğutma yeterli olur mu emin değilim önerir misiniz?

Stok fan idarelik yetebilir. Daha sonrasında;

Stok fan idarelik yetebilir. Daha sonrasında;

Daha sonra derken 1-2 ay sonra alsam olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı