20000-25000 TL hazır sistem önerisi

Warpz

Megapat
Yer
Sivas
Daha fazla  
Meslek
Şef Aşçı
Selamlar, bu konuda birçok başlık var fakat konulardaki sistemleri incelediğimde, neredeyse hepsinin fiyatları değişmiş ya da stokları tükenmiş.
Taksitli olarak ödeme yapabileceğim; bu fiyat aralığında, oyun oynamak amaçlı, hazır sistem arıyorum.
Konuya vakıf, indirim takipçisi arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim, iyi sosyaller.

Oldukça iyi, tam bir f/p ürünü. Kasayı Vento ile değiştirebilirsin.

DDR4 sistem 7700xt avantajı olsa da ekran kartı söz konusuysa bence Nvidia.

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler. Sistemini upgrade eden bir adam değilim. Alırım, yeni oyunları oynatmayana kadar 4-5 yıl oynarım, satarım yenisini alırım. Bu yüzden DDR5 takıntım yok. Sanırım 7700XT'li olanı alacağım.

Yine de konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Yok 10 katı taş çatlasın %15 GPU performansı fark eder. Eski nesil işlemcili bir PC artık alınmamalı. DDR5 sistemler geldi yakında DDR6 gelir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Önce şu 4060 vs 4060 Ti performans farkına bak

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sonra şuna bak 4060 Ti'yı bile 2'ye katlıyor neredeyse attığın sistem 4060 bir de %15'i sen düşün bakayım

Bu sistemi birazdan alacağım, kafamdaki tek soru: Soğutma problemi, power kaliteli mi, elimde patlar mı? Klasik sorular işte. Cevaplar mısınız dostlar?

Bir de SSD bana yetersiz geleceği için 1TB olanını almayı düşünüyorum. Kingston'u görünce ona yöneldim. Lexar'dan daha iyi bir seçenek olur değil mi?

Bu sistemi birazdan alacağım, kafamdaki tek soru: Soğutma problemi, Power kaliteli mi, elimde patlar mı? Klasik sorular işte. Cevaplar mısınız dostlar?

Power kaliteli sıkıntı olmaz, soğutma sistemi yok içinde şu anlık gerek de yok açıkçası yaza kadar böyle rahat rahat götürür yazın baktın çok ısınıyor soğutma sistemi alırsın. Ben yazın da çok ısınacağını düşünmüyorum. Kasa mesh bir kasa çünkü sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…