20000 DPI ne işe yarıyor?

ismetyildiriim

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, mouse almayı düşünüyorum ve 20000 DPI çok aşırı hızlı olduğu için oynanmayacağını düşünüyorum. Peki ne işe yarıyor bu kadar fazla (20000) DPI? Yardımcı olabilecek, konuya hakim arkadaşlara teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dpi artmasındaki temel amaç yüksek çözünürlükte fareyi hızlı gezdirebilmek. Sanırım dev ekran için.

DPI oranını siz belirliyorsunuz. Alacağınız markanın sunduğu program sayesinde hem DPI hem de diğer ışıklandırma seçeneklerini yapabilirsiniz. Attığım fotoğraftaki program Logitech G Hub.

Valorant demir elodakilerin kullandığı dpi ayarı . Kimsenin kullandığını sanmıyorum.

24 inch monitör kullanan biri olarak ihtiyacım yok değil mi ?

DPI fazla yüksek olması pek bir artı oluşturmuyor. Daha önemlisi sensör kalitesi. Zowie mouseler de 3500 DPI kadar ama espor Zowie ağırlıkta kullanıyor. Şöylede bir izlenimim var yüksek DPI barındıran mouselerin genelde sensörleri kaliteli oluyor.

24 inch monitör kullanan biri olarak ihtiyacım yok değil mi?
Kendinize göre ayarlamanız gerekiyor. Tek bir adet ekranınız var ise yüksek DPI kullanmanıza gerek olmadığı düşüncesindeyim. @hadwiger hocamın da dediği gibi 2-3 ekran olduğunda ekranlar arası kullanımı kolaylaştırmak için yüksek DPI kullanılıyor. Oynadığınız oyun vs var ise orasını bilemem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…