20000 mAh Powerbank önerisi

yigitongoren777

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 8GB 120W, 16GB DDR5 5600MHZ Ram,
Samsung 25W hızlı şarjı destekleyen 20 bin mAh bir powerbank arıyorum. 1500 TL'yi geçmezse iyi olur. Var mı tavsiye edebileceğiniz modeller?

Pazarama güvenilir mi ? Daha önce hiç birşey almadım buradan. Birde samsung adaptör powerbank vs ürünlerde çakma olayı çok oluyormuş bilinmedik firmalardan alınca sanırım.

Anker A1363 PowerCore Select 20000 mAh Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı, PowerIQ 2.0 18W Çift Çıkışlı, Siyah https://amzn.eu/d/00cZG44O
Ben bunu kullanıyorum. Amazon'dan 259 TL'ye aldım.

Pazarama güvenilir mi? Daha önce hiçbir şey almadım buradan. Bir de Samsung adaptör powerbank vs ürünlerde çakma olayı çok oluyormuş bilinmedik firmalardan alınca sanırım.

Pazarama güvenli İş Bankası'na ait ancak satıcılar güvenli olmayabilir, satıcılara dikkat ederek alışveriş yaparsanız sorun yaşamazsınız.

Anker A1363 PowerCore Select 20000 mAh Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı, PowerIQ 2.0 18W Çift Çıkışlı, Siyah Amazon.com.tr
Ben bunu kullanıyorum. Amazon'dan 259 TL'ye aldım.
25w olması önceliğim hocam muhtemelen attığın model samsung hızlı şarj desteklemiyordur.

Bu model dışında yok mudur acaba ? Samsung yeni 45w 20 bin mAh çıkardığı için bunun satışı çok kalmamış.

Son düzenleme:
25w olması önceliğim hocam muhtemelen attığın model samsung hızlı şarj desteklemiyordur.

Bu model dışında yok mudur acaba ? Samsung yeni 45w 20 bin mAh çıkardığı için bunun satışı çok kalmamış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı