20000₺ sistem toplama

Bütçe
20000
Hocam bütçem 20k ama içine monitörde dahil yani 19k ya kasa alırsam monitöre birşey kalmaz
Hocam sanırım sistemi 1080p'de kullanacaksınız ve 144hz alacaksınız. Monitöre 4-5 bin TL ayırıp kasaya 15 bin TL verebilirsiniz.

Hocam sanırım sistemi 1080P'de kullanacaksınız ve 144Hz alacaksınız. Monitöre 4-5 bin TL ayırıp kasaya 15 bin TL verebilirsiniz.

Evet dediğiniz gibi yapacağım lakin ne sistem bulabiliyorum ne monitör yardımcı olursanız sevinirim.

Evet dediğiniz gibi yapacağım lakin ne sistem bulabiliyorum ne monitör yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam 4-5 bin TL monitör önerisi diye konu açabilirsiniz aynı şekilde sistem konusu. Birkaç dakika beklerseniz ben de size monitör kısmında öneriler yapayım.

AOC olan modeli eğer ilinizde İtopya mağazası varsa alabilirsiniz.
Önerim HP almanızdır ama Gigabyte modeli alıp artan parayı kasaya da aktarabilirsiniz Gigabyte da üzmez.

Hocam 4-5 bin TL monitör önerisi diye konu açabilirsiniz aynı şekilde sistem konusu. Birkaç dakika beklerseniz ben de size monitör kısmında öneriler yapayım.

Peki hocam bekliyorum.

Bulunduğum ilde İtopya yok hocam ama web sitesinden daha pahalıya mı gelir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…