KdrKrats00
Picopat
Arkadaşlar selam. Yakında bir sistem almayı planlıyorum genelde Valorant, GTA vb. oyunlar oynamak istiyorum. Ekran kartının NVIDIA olmasını istiyorum. 20K sistem ne önerirsiniz?
Kusura bakmayın, bomboş yorum. Alakası yok. Özel firma ne alaka? Hazır sistemler marka bilgisayar değil. Gayet iyi sistemler var.Hocam çok gerekli değilse hazır almanızı önermem, özel firmalar falan var onlara da kurdurabılırsınız.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Anakartı ASUS B450M K II, SSD'yi Kioxia Exceria 500 GB seçin. 20k ediyor.
Kusura bakmayın, bomboş yorum. Alakası yok. Özel firma ne alaka? Hazır sistemler marka bilgisayar değil. Gayet iyi sistemler var.
hocam alabılirseniz intel işlemci nvidia ekran kartı alın şu anda hala 5 10 yıllık intel işlemcileri bile iş görüyor satılıyor kısacası alabilirseniz intel alınArkadaşlar selam. Yakında bir sistem almayı planlıyorum genelde Valorant, GTA vb. oyunlar oynamak istiyorum. Ekran kartının NVIDIA olmasını istiyorum. 20K sistem ne önerirsiniz?
@Kertaumaka özel firmanın adını verin. Kendisi toplasa daha ucuza gelmez. Hazır sistemler çok daha uyguna geliyor. Hazır sistemdeki parçaları tek tek hesaplayın kendiniz görün ne kadar tuttuğunu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.