20000 TL laptop önerisi

Bütçe
19.000
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba mimarlık için laptop arıyorum render falan için attığım laptop bütçesi civarında laptop arıyorum önerir misiniz?
Bu laptop iyi gibi geldi render için işlemcisinin iyi olmasini istiyorum 3DMAX ve Lumion 12 için kullanacağım.

Bu iyi gibi de kendi sistemin de çok iyi yalnız ayrıca laptop gerekli değilse kasa alman daha iyi olur .
Hocam adamın zaten kasası var laptop önerisi istemiş böyle yorum yapmak yerine arkadaşa laptop tavsiyesinde bulunsanız olmaz mı acaba?

Eğer acelen yoksa yani indirim kovalarım diyorsan birkaç model söyleyebilirim ama 20.000TL'ye düşerler mi emin değilim. Önerdiklerimin fiyatları fazla ama dediğim gibi soğutma ve kalite olarak iyiler.

HP Omen 17-CK0007NT
Monster Tulpar T7 V25.1.2
GIGABYTE AORUS 15P KD
Lenovo Legion 5 Pro

Bu arada attığın laptop işlemci olarak benim sana attıklarımla farkı yok diye biliyorum sadece ekran kartı daha az watt çekiyor o yüzden daha az performanslı denebilir. Bilen arkadaşlar varsa söylerler zaten.

Normalde aklımda Aorus vardi fakat fiyati 18.000 iken birden ertesi gün 36.000 oldu.
Peki bunlardan hangisini sonradan 32 GB RAM'e veya yükseltme yapabilirim render alacağım için lazım oluyorda.

Normalde aklımda Aorus vardi fakat fiyati 18.000 iken birden ertesi gün 36.000 oldu.
Peki bunlardan hangisini sonradan 32 GB RAM'e veya yükseltme yapabilirim render alacağım için lazım oluyorda.
Pek bir bilgim yok ama şöyle bir bilgi verebilirim şuan Monster Tulpar T7 V25.1.2 kullanıyorum ve sitesinde 64 GB'a kadar yükseltilebiliyor. Büyük ihtimalle diğer laptoplar da yükseltilebiliyordur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…