20000 TL laptop önerisi

Bütçe
20000
Aynen öyle önerdiğin laptopun watt değeri düşük sana link attığım laptopun watt değeri 70 olduğunu söylüyor bilgilendirmede artı olarak önerdiğim laptopa bir RAM daha takabilirsin öyle daha çok rahat edersin.
Tam olarak RAM konusunu soracaktım hocam. Maliyeti ne olur acaba bu konuda bi bilginiz var mı?

Tam olarak RAM konusunu soracaktım hocam. Maliyeti ne olur acaba bu konuda bir bilginiz var mı?

Arkadaşların güzel bir fiyata laptop varsa yine önerebilir onun harici reis bende zamanında Lenovo'nun Ryzen 5 6600H 3050 modelini kulllanıyordum benim ekran kartı 75watt olması lazımdı benim laptopta kasayı açtığında RAM değiştirebiliyordun garanti dışı kalmıyordu onu önce bakman araştırman lazım RAM olarak da DDR5 5600MHz laptop RAM alabiliyorsun maliyeti sadece RAM'in 8 GB 1200 lira falan tutar. RAM uyumluluğunu inşallah nasip olursa aldığın bir laptopta bir uygulamayla bakabiliyoruz o zamanda o hal olur.

Arkadaşların güzel bir fiyata laptop varsa yine önerebilir onun harici reis bende zamanında Lenovo'nun Ryzen 5 6600H 3050 modelini kulllanıyordum benim ekran kartı 75watt olması lazımdı benim laptopta kasayı açtığında RAM değiştirebiliyordun garanti dışı kalmıyordu onu önce bakman araştırman lazım RAM olarak da DDR5 5600MHz laptop RAM alabiliyorsun maliyeti sadece RAM'in 8 GB 1200 lira falan tutar. RAM uyumluluğunu inşallah nasip olursa aldığın bir laptopta bir uygulamayla bakabiliyoruz o zamanda o hal olur.
Tamamdır hocam teşekkür ederim bilgilendirdiğin için attığın laptop hoşuma gitti. Biraz daha düşünüp karar vereceğim.

Etrafta tanıdığın varsa kesin laptoplardan anlayan birisi ona da sor ben bu laptopu güzel buldum.
Tanıdığım anlayan birisi yok hocam maalesef. Fiyat bandı olarak 25000-30000 arası alınabilecek bi laptop ile önerdiğiniz laptop arasında ciddi bi performans farkı yaşanır mı? RAM i fiyat bandını arttırarak çözebilir miyiz diye düşündüm de.

Araştırdığıma göre ekran kartı 35 wattmış değer mi sanmıyorum sana önerebileceğim bir laptop bakacağım birazdan.

IdeaPad watt değeri 35w değil 75w. Attığınız cihaz çok ısınıyor

Bu fiyat aralığında FC 25, PUBG gibi oyunları oynatabilecek bir laptop arıyorum. LENOVO IdeaPad Gaming3 AMD Ryzen 5-5500H 16GB 512GB SSD RTX2050 DOS 15.6" IPS FHD Gaming Laptop 82K2029YTX Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu ürünü buldum, sizce iş görür mü?
Alabilirsiniz bu fiyatta alternatifi yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı