Merhaba 20000 TL civarına (maksimum 22000 olabilir duruma göre) iş yerinde kullanmak için notebook arıyoruz. İşlemcisi iyi olmalı. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bir şey soracaktım ikisinin işlemcilerini kıyasladığımda 12450H olan 1355U'dan daha güçlü gözüküyor ama ona rağmen daha ucuz neden olabilir? 1355U yeterince güçlü müdür o fiyata değer mi?
Bir şey soracaktım ikisinin işlemcilerini kıyasladığımda 12450H olan 1355U'dan daha güçlü gözüküyor ama ona rağmen daha ucuz neden olabilir? 1355U yeterince güçlü müdür o fiyata değer mi?
Bütçeniz düşükse aspire 5, bütçe artıyorsa Travelmate alın. 1355u'lu cihaz fiyatını haketmiyor. Travelmate aradaki farka değer bütçe çıkıyorsa alın sizi uzun süre götürür. Daha f/p ve genelde 16 civarında dolaşıyordu o aspire yeni indi bu fiyata. O yüzden attığınız cihazdan daha ucuz