20000 TL PC Toplama

tuyas1

Megapat
Merhaba amcam mühendis ve profesyonel olarak fotoğrafçılıkla uğraşıyor. Kendisi için bir sistem topluyoruz.
Kesin olacaklar;
-4K Monitör
-en az 32GB RAM
-Fotoğraf ve videoları 4K olduğu için çok yer kaplıyormuş en az 4-5TB HDD
-en az 256GB SSD
Bana söylediği bunlardı anlayan bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Özel bir eğilim veya deneyim olmadıkça 20,000TL' yi MAC' gömmek ne derece doğru?

AMD Threadripper işlemci ve Gigabayte x399 ve sonrası malum :D

Çok akıl kârı değil ama 20 bin lira gibi bir parayı sağdan soldan toplama parçalara vermezdim ben. Bi' sorun olursa uğraşan ben olmak istemezdim yani.

O mühendisliği eklemeseydin büyük ihtimal "yav ee" deyip geçerdim. Aşağıdaki sistemin amcana yeterli olacağından eminim.
Adsız.png

LG 27" 27UD58-B IPS 4K HDMI FreeSync Gaming Monitör | ITOPYA Madem fotoğrafçılık için istiyor. O zaman görüntü kalitesi önemli. Mutlaka IPS mönitör alın.

COSMOS-MAX/R9 1900X/MSI GTX1080Ti/16GB DDR4/500GB NVM SSD/2TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA Çok rahat işini görecektir. Linkin başlığında 16 GB RAM var diyor. Ama 32 GB RAM seçilmiş. Sistemin içinde 32 GB RAM var. Ama siz alırken yine de sorun.

Toplam : 18600 TL tutuyor. Kalan parayla ne kadar depolama ihtiyaçınız varsa ona göre HDD takviyesi yapılır.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı