20000 TL render bilgisayarı önerisi

furkan2828

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, yardımınıza ihtiyacım var render bilgisayarı toplamayı düşünüyorum Ryzen mi Intel mi karar veremedim(Ryzen çok çekirdekli olduğu için daha iyi diyorlar)ekran kartı en düşük 2070 RAM ise 32 GB. 15 20 bin arası önerebileceğiniz bir sistem var mı acaba?(sadece kasa)
Donanım hakkında çok bir bilgim yok sadece programlar en üst işlemci(çekirdeğin çok olması süreyi çok kısaltıyor) sonra ekran kartı (2070 yeterli) RAM 32 gerekli

Son düzenleme:

Hocam o anakarta o işlemci fazla olmamış mı?

İşlemci: 5800X
Anakart: MSI B550-A Pro
Ram: Orion 32GB 3600MHZ
PSU: Corsair RM750
Soğutucu: Cooler Master MasterLiquid ML240L V2
Toplamda 19.628₺

@zwon O anakartla o işlemciden tam performans alınamaz.

Yorumuz için teşekkürler o bütçede
Yorumunuz için tesekkürler bu bütçede sizce quadra almak saçma değilmi 2070 3060 yada 3070 daha mantıklı değilmi
Çok hoşuma gitti teşekkürler güç kaynağı 650w yeterlimi sizce birde sıvı soğutma yeterli olurmu sizce

Son düzenleme:
Çok hoşuma gitti teşekkürler güç kaynağı 650w yeterli mi sizce? Bir de sıvı soğutma yeterli olur mu sizce?
PSU yeterli olur ama o güçteki bir sisteme kaliteli bir PSU takmak daha doğru olur.

Gayet güzel bir sıvı soğutmadır. İşinizi fazlasıyla görür.
Sıvı soğutucuyu kendim monte edebilirim derseniz; piyasadaki en iyi sıvı soğutmayı öneririm.

Yorumunuz için teşekkürler bu bütçede sizce quadra almak saçma değil mi 2070 3060 ya da 3070 daha mantıklı değil mi?

Quadro kartlar render odaklıdır söylediklerinizden daha hızlı render alacaklardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…