20000 TL Sistem Önerisi

Bütçe
20000TL

Bu ürün ortalama kaç yıl götürür hocam peki.
PSU saglam sistemde zaten dostum. SSD 1TB yapabilirsin.

Bu ürün ortalama kaç yıl götürür hocam peki. Birde tam leri 32 yapmak lazım mı hocam. Yada kasa ileriye dönük yeterli mi yoksa diğer modellerden seçmek lazım mı. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ramler 32 GB yapılabilir,onun dışında bu sistem 1080P de uzun yıllar gider.

32 şuan ve uzun süre daha gereksiz bence keyfi kaçıyor biraz. Ne kadar götürüre gelirsek hangi çözünürlükte oynadıgına bağlı. Kasaya gelirsek ideal.

Normalde 1080p düşünüyorum. Monitör de ona göre almak istedim açıkcası. Ama 2k oynatır mı acaba. Yada 2k monitör almalımıyım sizce.

Normalde 1080p düşünüyorum. Monitör de ona göre almak istedim açıkcası. Ama 2k oynatır mı acaba. Yada 2k monitör almalımıyım sizce.
6800 3070 Tİ dan güçlü,3080 e yakın bir kart.Şuan her oyunu 2K Ultra da 60+ oynatır fakat oyunlar böyle sistem istemeye devam ederse 2 yıl sonra 2K da ayar düşürmeye başlarsınız.Ama benim önerim 2K'dır.

3 yıl falan gideri var 2K tahminim kökleyerek.

3 yıl falan gideri var 2K tahminim kökleyerek.
Sürekli oyun oynamak için değil aslında. Çoğunlukla ofis işini yapacağım. Haftada bir iki saat oyun oynamaya fırsatım olursa diye böyle bir sistem bakıyordum açıkcası.
O zaman 2k monitör bakayım yanında. Peki bu sistemde ssd haricinde iyileştirme yapmam gereken parça varmıdır. Sıvı soğutma vs

Hocam birde şu anda ürünü bu şekilde sepete eklemeye çalıştığım da PSU gözükmüyor sepette. Sizde de öyle mi gözüküyor acaba

Son düzenleme:
Sürekli oyun oynayan biri değil iseniz grafik takıntınız yoktur.Bu sistem uzun yıllar oyunlarda güzel görüntülerde yüksek performans verecektir.Çoğunlukla ofis işleri ile uğraşacak iseniz 1080P monitör alsanız da olur,bütçenize kalmış.
İyileştirme olarak ramler 3600 MHz ve 32 GB,SSD yi de 1 TB yapabilirsiniz.
Bende de PSU sepette gözükmüyor,site de sorun oluşmuş,biraz daha bekleyip öyle alın.

Şu iki sistem arasında kaldım. Arada Twitch'te yayında yapmak istiyorum ve AMD GPU'su beni korkutuyor. Ne düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…