Sürekli oyun oynayan biri değil iseniz grafik takıntınız yoktur.Bu sistem uzun yıllar oyunlarda güzel görüntülerde yüksek performans verecektir.Çoğunlukla ofis işleri ile uğraşacak iseniz 1080P monitör alsanız da olur,bütçenize kalmış.
İyileştirme olarak ramler 3600 MHz ve 32 GB,SSD yi de 1 TB yapabilirsiniz.
Bende de PSU sepette gözükmüyor,site de sorun oluşmuş,biraz daha bekleyip öyle alın.
Biraz daha bekleyelim hocam o zaman. Siteye de mail attım durumu sordum yarına cevap gelir sanırsam. İşlemci de peki artırmam yarar sağlar mı diğer üst segmentlere yoksa gereksiz harcama mı olur. Birde sıvı soğutma lazım olur mu?
5600 güçlü bir işlemcidir,benim tavsiyem AM4 devri kapanmışken yükseltme yapmamanız.
İleride yeni sistem almanız veya bu sistemde anakart,işlemci ve ramleri satıp,AM5 ve DDR5 parçalar almanız daha mantıklı olur.
Sıvı soğutma gerekmez diye düşünüyorum,işlemcinin stok fanı yetmez ise soğutucu alabilirsiniz.
5600 güçlü bir işlemcidir,benim tavsiyem AM4 devri kapanmışken yükseltme yapmamanız.
İleride yeni sistem almanız veya bu sistemde anakart,işlemci ve ramleri satıp,AM5 ve DDR5 parçalar almanız daha mantıklı olur.
Sıvı soğutma gerekmez diye düşünüyorum,işlemcinin stok fanı yetmez ise soğutucu alabilirsiniz.
Hocam teşekkür ederim. O zaman ramler ile ssd ile oynamam yeterli olacak. Monitör meselesinde kararsız kaldım. 27 inch almayı düşünüyordum ama onda 2k baya pahalı oluyor. 24 inch de 1080 p asus dan bir model beğendim.
ASUS 23,6" VG24VQR 1MS(MPRT) 165HZ DP HDMI VA ,PIVOT CURVED GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 23,6" VG24VQR 1MS(MPRT) 165HZ DP HDMI VA ,PIVOT CURVED GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Hocam maksimum 6k bandına hadi zorlasam 7k bandına çıkarım. Bu bandlar da 27 inch 2k mı yoksa 24 inch 2k veya 1080 mi tercih etmeliyim. Öneri varmıdır hocam.
Hocam maksimum 6k bandına hadi zorlasam 7k bandına çıkarım. Bu bandlar da 27 inch 2k mı yoksa 24 inch 2k veya 1080 mi tercih etmeliyim. Öneri varmıdır hocam.
Evet anakart arkasında ki ses jakları ile hoparlör bağlayabilirsiniz.
Bu sistemde wifi bulunmuyor,wifi özellikli anakartlar var fakat pahalılar.
İnternet erişimi için ethernet ya da wifi adaptörü kullanabilirsiniz.
Evet anakart arkasında ki ses jakları ile hoparlör bağlayabilirsiniz.
Bu sistemde wifi bulunmuyor,wifi özellikli anakartlar var fakat pahalılar.
İnternet erişimi için ethernet ya da wifi adaptörü kullanabilirsiniz.