20000 TL Sistem Önerisi

Bütçe
20000TL
Biraz daha bekleyelim hocam o zaman. Siteye de mail attım durumu sordum yarına cevap gelir sanırsam. İşlemci de peki artırmam yarar sağlar mı diğer üst segmentlere yoksa gereksiz harcama mı olur. Birde sıvı soğutma lazım olur mu?

İşlemci de peki artırmam yarar sağlar mı diğer üst segmentlere yoksa gereksiz harcama mı olur. Birde sıvı soğutma lazım olur mu?
5600 güçlü bir işlemcidir,benim tavsiyem AM4 devri kapanmışken yükseltme yapmamanız.
İleride yeni sistem almanız veya bu sistemde anakart,işlemci ve ramleri satıp,AM5 ve DDR5 parçalar almanız daha mantıklı olur.
Sıvı soğutma gerekmez diye düşünüyorum,işlemcinin stok fanı yetmez ise soğutucu alabilirsiniz.
Veya,
alınabilir.

Hocam teşekkür ederim. O zaman ramler ile ssd ile oynamam yeterli olacak. Monitör meselesinde kararsız kaldım. 27 inch almayı düşünüyordum ama onda 2k baya pahalı oluyor. 24 inch de 1080 p asus dan bir model beğendim.

VA panel monitör hocam,monitör için bütçe belirtirseniz çok daha iyisi bulunur.
Hocam maksimum 6k bandına hadi zorlasam 7k bandına çıkarım. Bu bandlar da 27 inch 2k mı yoksa 24 inch 2k veya 1080 mi tercih etmeliyim. Öneri varmıdır hocam.

Hocam maksimum 6k bandına hadi zorlasam 7k bandına çıkarım. Bu bandlar da 27 inch 2k mı yoksa 24 inch 2k veya 1080 mi tercih etmeliyim. Öneri varmıdır hocam.
En uygun fiyata 2K 27'' monitör bu var.
1080P tarafında bunu öneririm :

Dell mantıklı geldi hocam. Kasanın siparişi verdim bakalım hadi hayırlısı inşallah

Hocam son bir sorum olacak cahilliğime ver

Bu kasaya direk hoparlör bağlauabilecek miyim birde wifi olayı olacak mı?
Yoksa onlar içinde birşeyler almam gerekiyor mu

Bu kasaya direk hoparlör bağlauabilecek miyim birde wifi olayı olacak mı?
Yoksa onlar içinde birşeyler almam gerekiyor mu
Evet anakart arkasında ki ses jakları ile hoparlör bağlayabilirsiniz.
Bu sistemde wifi bulunmuyor,wifi özellikli anakartlar var fakat pahalılar.
İnternet erişimi için ethernet ya da wifi adaptörü kullanabilirsiniz.

Evet anakart arkasında ki ses jakları ile hoparlör bağlayabilirsiniz.
Bu sistemde wifi bulunmuyor,wifi özellikli anakartlar var fakat pahalılar.
İnternet erişimi için ethernet ya da wifi adaptörü kullanabilirsiniz.
Hocam çok ama çok teşekkür ederim. Eline koluna sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…