20000 TL telefon önerisi

Bütçe
15000-20000
Yer
İstanbul
Merhaba şu anda iPhone 7 kullanıyorum. Aşırı kullanınca ısınma sorunu yaşıyorum ısınınca kasmalar başlıyor. Günde 3-4 kere şarja takıyorum. Sinirden telefonu kırmak istediğim anlar oluyor. Araştırma yaptım S22 ile iPhone 13 arasında kaldım. Tabii kimisi iPhone 11 ve 12 al dedi. Kafam karıştı. S22 bataryası ufakmış onu da iPhone 7 gibi 2-3 kere takarsın dediler anlamadım gitti. Aldığımda beni 3-4 sene götürsün istiyorum. Oyun arada oynarım ama genel oyunum Clash of clanstır. Kamera önemli.

Merhaba şu anda iPhone 7 kullanıyorum. Aşırı kullanınca ısınma sorunu yaşıyorum ısınınca kasmalar başlıyor. Günde 3-4 kere şarja takıyorum. Sinirden telefonu kırmak istediğim anlar oluyor. Araştırma yaptım S22 ile iPhone 13 arasında kaldım. Tabii kimisi iPhone 11 ve 12 al dedi. Kafam karıştı. S22 bataryası ufakmış onu da iPhone 7 gibi 2-3 kere takarsın dediler anlamadım gitti. Aldığımda beni 3-4 sene götürsün istiyorum. Oyun arada oynarım ama genel oyunum Clash of clanstır. Kamera önemli.
İphone 13.

Her iki telefon da o kadar süre götürür. iPhone 7 kadar kötü değil şarj ömrü ama iyi değil. Fiyat performans olarak S22 daha mantıklı. İki modelin de kamera performansları benzer.

Anladım hocam S22, iPhone 12-13 arasında kaldım. 2-3 gün sonra karar verip alacağım. iPhone 7 kasası sağlam umarım telefoncu alır. Peki S22-3-4 sene götürür mü? Kasma, donma olur mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı