20000 TL telefon önerisi

Maksimum 22 olabilir. Daha üstüne çıkamam maalesef. Önerilerinizi bekliyorum. Pek oyun oynamıyorum oynadığım zaman EA FC falan oynuyorum o da çok değil. Sosyal medyada çok daha fazla takılıyorum. 4-5 sene idare etsin yeter. Batarya performansı, güncelleme, ekran performansı ve birazcıkt d kamerası makul olsun yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maksimum 22 olabilir. Daha üstüne çıkamam maalesef. Önerilerinizi bekliyorum. Pek oyun oynamıyorum oynadığım zaman EA FC falan oynuyorum o da çok değil. Sosyal medyada çok daha fazla takılıyorum. 4-5 sene idare etsin yeter. Batarya performansı, güncelleme, ekran performansı ve birazcıkt D kamerası makul olsun yeter.

iPhone severseniz 11 veya 12 uygun olabilir hem uygun bir telefon markası ya da S24 FE ide güzel tercih olabilir.

İndirim gelirse eyvallah fakat onun dışında dediğim miktarın üstüne çıkamam maalesef. A55 Hakkında düşünceniz nedir ?
A54 ile aradaki fark çok az bütçe çıkmazsa a54 de tercih edebilirsiniz. Güncelleme olsun uzun ömür olsun xiaomi'den daha önde. Performans olarak mi14t'nin performansı daha yüksek sadece.
Mi 14t fiyatlarına baktımda bütçemin çok üstünde ya da ben mi yanlış baktım. Sadece PTTAvm de 21 22 bandında gözüküyor.
Sıkıntısı yok hocam PTT AVM'de ucuz olmasının nedeni sadece ithalatçı garantili, alışveriş yapmış biri olarak. Yd cihaz olmuyor. Xiaomi'lerde ithalatçı garantili sıkıntı çıkarmıyor. Satıcıya güvenirseniz alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı