20000 TL'ye direksiyon seti onerisi

roboxgamer333

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx 2060/ryzen 5 5600/ddr 4 16gb ram
20000TL bütçem var 2. el olmayacak. 3 pedallı ve ekstra vitesli direksiyon seti ariyorum. PXB V10 Pro önerilmiş baktığımda ama ona ekstra vites takarsam uyumlu olur mu?

Bende Logitech G920 var lakin G29 daha hoşuma gidiyor. Senin istediklerine göre en ucuz G29 oluyor ama daha iyileri var elbet.

Bu siteden daha fazlasına bakabilirsin. Senin istediğine uygun bulamadım tam üsteki model hariç.

Hocalarım yardımcı olsun daha iyi anlarlar. @AdvocateD @Ethem Efe

El freni dememiş ki?

20000TL bütçem var 2. el olmayacak. 3 pedallı ve ekstra vitesli direksiyon seti ariyorum. Pxb V10 Pro önerilmiş baktığımda ama ona ekstra vites takarsam uyumlu olur mu?

Bu bütçeye pxn V10 Pro veya Ultra alınmalı, yanında zaten vites geliyor ama ekstra isterseniz uyumlu olur sonuç olarak USB ile bağlanacak.

20000TL bütçem var 2. el olmayacak. 3 pedallı ve ekstra vitesli direksiyon seti ariyorum. Pxb V10 Pro önerilmiş baktığımda ama ona ekstra vites takarsam uyumlu olur mu?

3 pedallı set bulamazsın, ekstra alman gerekir debriyaj.

Bu bütçeye pxn V10 Pro veya Ultra alınmalı, yanında zaten vites geliyor ama ekstra isterseniz uyumlu olur sonuç olarak USB ile bağlanacak.

Vites nereye geliyor :D V10 Pro ve Ultrada vites yok.
Harici herhangi bir vites kullanılabilir.

Sıfır olarak en ucuz vites bu.

Spardox Bg-1 ve Simtur vitesler de alternatif olarak var.

2000 lira değil 20000 ve el freni demedim.

Bende Logitech G920 var lakin G29 daha hoşuma gidiyor. Senin istediklerine göre en ucuz G29 oluyor ama daha iyileri var elbet.

Bu siteden daha fazlasına bakabilirsin. Senin istediğine uygun bulamadım tam üsteki model hariç.

Hocalarım yardımcı olsun daha iyi anlarlar. @AdvocateD @Ethem Efe

El freni dememiş ki?

Hocam Direct Drive oldugu icin bu seti daha çok beğeniyorum şahsen G29 uda denemiştim.

Hocam vitesli gelmiyor dediğim pxn V10 Pro modeli. Ayrıca 3 pedallı değil mi zaten.

Vites nereye geliyor :D V10 Pro ve ultrada vites yok.
Harici herhangi bir vites kullanılabilir.

Sıfır olarak en ucuz vites bu.

Spardox bg-1 ve simtur vitesler de alternatif olarak var.

Bende o vitesi düşünüyorum hocam teşekkürler.

2000 lira değil 20000 ve el freni demedim.

Hocam Direct Drive oldugu icin bu seti daha çok beğeniyorum şahsen G29 uda denemiştim.

Hocam vitesli gelmiyor dediğim pxn V10 Pro modeli. Ayrıca 3 pedallı değil mi zaten.

Bende o vitesi düşünüyorum hocam teşekkürler.
Evet Pro modeli 3 pedallı ama plastik. Ultra modeli 2 pedallı (debriyaj ekstra alınıyor) ama metal.

Arada çok fark var mı hocam nasıl yapayım sizce daha önce arkadaşımın G29'u dışında kullanmadım.
Ultra ve Pro arasında dediğim gibi tek fark pedallar. Ultra'nın yeni gelen siparişler arasında olduğunu söylediler. Arada çok fiyat farkı olmazsa metal pedal daha sağlıklı olur. İleride PXN'in daha güçlü olan VD serilerine geçmek istersen sadece motoru satıp pedalları kullanmaya devam edersin. Benim VD6'da da aynı metal pedallar var gayet iyiler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı