Biraz hepsiburadadan msi laptoplarına baktım. MSİ sitesinde İPS yazmasına rağmen TN panel olarak yazmışlar çoğu laptop modelini. Farketmiş miydin bunu?
İlla Monster olmasın demişsiniz ama benim gördüğüm kadarıyla Monster'ın bütün modellerinde değil problem. Ben de aynı fiyat bandında laptop araştırıyorum ve şu an şu modeli alacak gibiyim. İsterseniz detaylı bir inceleyin...
Not: Turbo modunda fan sesi biraz fazla. Bu sizi rahatsız ederse hiç bulaşmayın
Biraz hepsiburadadan msi laptoplarına baktım. MSİ sitesinde İPS yazmasına rağmen TN panel olarak yazmışlar çoğu laptop modelini. Farketmiş miydin bunu?
Evet rahatsız eder ya ama güzelmiş özellikleri bunun.
Biraz Hepsiburada'dan MSI laptoplarına baktım. MSI sitesinde IPS yazmasına rağmen TN panel olarak yazmışlar çoğu laptop modelini. Fark etmiş miydin bunu?
Evet rahatsız eder ya ama güzelmiş özellikleri bunun.
Monster düşünmüyorum ya çevremdekiler fan sesinden çok rahatsız olduklarını söylüyor ki 140w 3070 bilgisayarı ateş topuna çevirir diye düşünüyorum. MSİ ve rog serisinden 17" ne önerebilirsin?
Ben MSI Leopard almayı düşünüyorum. Asus Rog serisini de önerenler var fakat 17.3 istediğim gibi bir rog göremedim fiyat aralığımda o sebeple GP76 / 66 tavsiye ediyorum sana da. (Benim bütçemde 20k)
Monster düşünmüyorum ya çevremdekiler fan sesinden çok rahatsız olduklarını söylüyor ki 140W 3070 bilgisayarı ateş topuna çevirir diye düşünüyorum. MSI ve ROG serisinden 17" ne önerebilirsin?
Hocam Monster rahatsız ediyorsa MSI'a hiç bulaşmayın. Sanırsın uçak mübarek.(MSI GP75) Ve laptopta Watt ne kadar yüksekse o kadar performans alırsınız. Ancak sıcaklık yükselmez.
Ben MSI Leopard almayı düşünüyorum. Asus Rog serisini de önerenler var fakat 17.3 istediğim gibi bir rog göremedim fiyat aralığımda o sebeple GP76 / 66 tavsiye ediyorum sana da. (Benim bütçemde 20k)
Napcaz hacı böyle ya 1 aydır laptop bakıyorum eşek yüküyle para vericez diye. Bir türlü karar veremiyorum. Her kafadan bir ses çıkıyor. Rog serisinde 17" yok galiba pek. Sen neyde karar kıldın?
Hocam Monster rahatsız ediyorsa MSI'a hiç bulaşmayın. Sanırsın uçak mübarek.(MSI GP75) Ve laptopta Watt ne kadar yüksekse o kadar performans alırsınız. Ancak sıcaklık yükselmez.