20000 TL'ye dizüstü bilgisayar önerisi

Ben oyunlardaki sıcaklık değerlerine baktım. Pulse falan hep ısınıyor ve max q. GPler 110 ya da 120watt çalışmasına rağmen sıcaklık değerleri çok yüksek değil. Asuslar ile ilgili görüşüm yok. Asus iyi bir marka zaten. Ama fiyatlarına marka fiyatını daha fazla koyuyordu. O sebepten daha ucuz olduğunu sanmıyorum. Paran varsa GP lerin veya Asus Rog'un seni çok pişman edeceğini sanmıyorum.

Denktir hocam, ancak kasa olarak MSI fersah fersah öndedir. Her oyun laptopu çok sesli çalışır.

Aldım GP76 indirimden. Online'dan alınca bozuk/ kullanılmış olma korkusu var. Bakalım nasıl gelecek.

Hayırlı olsun. Öyle bir şey çıktığı an iadeye yolla tamir bile ettirme. 19binden 23bine çıkmış fiyatı.

Son düzenleme:
Nasıl 4 bin lira artar fiyatı 2 günde aklım almıyor ya aklım. Şuan hiçbir şey alamıyorum. MSİ GE/GP/GS 17" laptop 20 bine yok internette.
Aynı durumdayız. Ben yurt dışındaki akrabalara getirtmeye çalışacağım. Sen de alternatif yolları dene, öbür türlü kafayı yersin bu piyasada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…