20000 TL'ye PC toplama önerisi

Bütçe
20000tl (Fakat az da olsa geçebilir)
Hocam monitör için bütçeniz nedir? Yelpaze çok geniş çünkü.

2000TL ile 3000TL arası olmalı.
Vatan bilgisayarda alışveriş yapacağımız için önerdiğin tüm parçaların vatan bilgisayarda olması gerekiyor.

Son düzenleme:

Neden vatandan olmak zorunda? Boşu boşuna kazık yiyorsunuz 12400F+3060/6600Xt sistemler var bu fiyata.

2000TL ile 3000TL arası olmalı.
Vatan bilgisayarda alışveriş yapacağımız için önerdiğin tüm parçaların vatan bilgisayarda olması gerekiyor.

Hangi sitede ya da mağazada bulabilirim.

Bu işlemci için önerebileceğin ucuz ve fiyat-performans bir işlemci soğutucu var mı?

B660 seçip alabilrisiniz.
Genellikle GameGaraj'da iyi fiyatlar oluyor ama gene de İncehesap ve İtopya'ya bakın derim.
Buda olabilir.

Önerdiğin sistem gerçektende harikaymış! Önerdiğin için teşekkür ederim ama ben parçaları teker teker kendi başıma montajlamak istiyorum yani PC'nin montajını deneyimlemek için ama senin önerdiğin sistem performans tarafında gerçekten harika. Yardımcı olduğun için sağol.

Önerdiğin sistem hazır sistem mi yoksa satın aldığımda parçaları takmadan direk bana mı verecekler?
Kendim montajlamak istiyorum
Bu arada DEFY 5T12-3060 Ti isimli sistemine bayıldım.

Son düzenleme:

Ekran kartı hariç sen bir şey montajlamayacaksınız illa montajlamak isterseniz aynı kalitede olmuyor ama bu bakılabilir:
Asus PRIME H610M-E D4 Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (belki B660 bulunabilir.)
Kalan parayada SSD ve kasa alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…