C cangnr Decapat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #11 Denji dedi: Konunun "Soru" tipinde açılıyor olması gerekiyor. Beğen butonun hemen yanında en iyi cevap butonu bulunuyor. Bu şekilde en iyi cevap seçilebiliyor. Genişletmek için tıkla... Konu olarak açtım herhalde öyle bir seçenek yok cevaplarınızda.
Denji dedi: Konunun "Soru" tipinde açılıyor olması gerekiyor. Beğen butonun hemen yanında en iyi cevap butonu bulunuyor. Bu şekilde en iyi cevap seçilebiliyor. Genişletmek için tıkla... Konu olarak açtım herhalde öyle bir seçenek yok cevaplarınızda.
D Denji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.949 Çözümler 2 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Aralık 2020 #12 cangnr dedi: Konu olarak açtım herhalde öyle bir seçenek yok cevaplarınızda. Genişletmek için tıkla... O halde açık kalsın. Moderatörler kapatır en iyi cevap gelmişse. Toplayacağınız sistemi güle güle kullanın .
cangnr dedi: Konu olarak açtım herhalde öyle bir seçenek yok cevaplarınızda. Genişletmek için tıkla... O halde açık kalsın. Moderatörler kapatır en iyi cevap gelmişse. Toplayacağınız sistemi güle güle kullanın .