Anakartı B550 Gaming Plus yapın.Sinerji Bellum Intel Core i5 12400F 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3080 12GB [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji Bellum Intel Core i5 12400F 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3080 12GB [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
MonitörViewSonic VX2758-2KP-MHD Monitör
ViewSonic VX2758-2KP-MHD Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Güç kaynağı yeni ama iyi kapasitörler kullanılmış diye biliyorum 12V'tan 650W verebiliyor. Soğutucu almalısınız.Güç kaynağı ve soğutucu konusunda özellikle.
Hocam gelmenize gerek yoktu alında, neyse sağlık olsun, internetten alsaydınız keşke güvenilir siteler bir şey olmazdı.Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sırf bu iş için uzak bir ilden İstanbul'a geldim bu sabah.
KlavyeGameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
GameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
MouseSharkoon Light2 S RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Sharkoon Light2 S RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Ekipmana sağlam bütçe kalmadı ama ekipman için vazgeçmeye değmez RX 6800'den.
Güç kaynağı yeni ama iyi kapasitörler kullanılmış diye biliyorum 12V'tan 650W verebiliyor. Soğutucu almalısınız.
Hocam gelmenize gerek yoktu alında, neyse sağlık olsun, internetten alsaydınız keşke güvenilir siteler bir şey olmazdı.
Kasayı MSI Gungpir yapıp 360mm sıvı soğutucu takabilirsiniz.
Bilgisayarın maliyeti yaklaşık 12bin lira(yaklaşık dedim çünkü fiyatını kontrol ettiğim tek bileşen ekran kartı, ama fazla yukarı çıkacağını sanmıyorum)Anakartı B550 Gaming Plus yapın.Sinerji Bellum Intel Core i5 12400F 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3080 12GB [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji Bellum Intel Core i5 12400F 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3080 12GB [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
MonitörViewSonic VX2758-2KP-MHD Monitör
ViewSonic VX2758-2KP-MHD Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Hocam bütçe 20k niye APU alsın?Hocam bence APU bir sistem alın ekran kartı fiyatları düşünce ekran kartı alırsınız.
Hocam bence APU bir sistem alın ekran kartı fiyatları düşünce ekran kartı alırsınız.
Benim attığım bilgisayardaki kart RTX 3070'den daha iyi.APU'nun "ekran kartsız kasa" olduğunu varsayıyorum. Eğer öyleyse onu da düşündüm aslında, çünkü aklımdaki sistem 3060 TI'lı olmasıydı, ama şimdi baktığımda 3060 TI "parayla bile" alınamıyor başta gelen sitelerden. Çok garip bir mevzu, bıçak gibi kesmişler satışlarını. Çünkü 3060 TI ve 3060 arasındaki fark çok rahatsız edici. Kendimi biliyorum, 3060 alınca pişman olup "keşke 3060 TI alsaydım" diye kendime dert edineceğim.