utku_1311 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 902 Çözümler 2 7 Mayıs 2024 #11 783025 dedi: Yani bu site Trendyol gibi güvenlidir değil mi? Yani bir sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı çıkmaz.
783025 dedi: Yani bu site Trendyol gibi güvenlidir değil mi? Yani bir sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı çıkmaz.
yusuf567 Decapat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 389 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2024 #12 783025 dedi: Öyle de satılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Şuan yapan var mı bilmiyorum ama arkadaşım sadece kutu halinde toplu sistem alıp kurulumu kendi yapmıştı. yusuf567 dedi: Şuan yapan var mı bilmiyorum ama arkadaşım sadece kutu halinde toplu sistem alıp kurulumu kendi yapmıştı. Genişletmek için tıkla... Şuan baktım. Itopyada demonte seçeneği mevcutmuş.
783025 dedi: Öyle de satılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Şuan yapan var mı bilmiyorum ama arkadaşım sadece kutu halinde toplu sistem alıp kurulumu kendi yapmıştı. yusuf567 dedi: Şuan yapan var mı bilmiyorum ama arkadaşım sadece kutu halinde toplu sistem alıp kurulumu kendi yapmıştı. Genişletmek için tıkla... Şuan baktım. Itopyada demonte seçeneği mevcutmuş.