20000 TL'ye sistem toplama

Bütçe
Monitör dahil 20k

Rekabetçi oyunlarda daha az performans alırsın sadece AAA oyunlarda çok bir fark olmaz.
 
Oynamayı düşündüğüm oyunlar AAA olmadığı için rekabetçi oyunlara odak toplayacağım. Bu durumda 5500 yeterli olacak mıdır, arada göz ardı edilmeyecek bir fiyat farkı var.

12100F daha güçlü hocam 5500'den oyunda 5600 almayacaksanız 12100F alın.
 

Fiyatına göre güzel değil, bu PSU'nun maksimum ederi 450 TL o da bu zamanda. FSP'nin o PSU'su da süper değil, ama en azından SHP V2 gibi değil ama 1000 TL'lik de değil.

Önerdiğin şey kötü, başından beri 2 kişi bunu anlatmaya çalışıyoruz, hala Sharkoon önerdim veya FSP önerdim diyorsun; biz ise SHP V2 önerdin veya Hyper 80+ önerdin diyoruz, farkı anlatabildim mi? Olay markası değil, ben ve @462488 PSU'lara bu kadar basit bakmıyoruz. Rampage PSU'yu 3 sene kullanmış insan var forumda, sıkıntı çıkarmadı güya ama kullanılacak bir PSU da değil.

MSI da marka, ama A750GF'de PWR_OK yanlış ayarlı. Ne oldu şimdi sırf marka diye A750GF'yi alacak mısın yoksa daha güvenli ünitelere mi yöneleceksin? Mevzu bu.

Bu arada, önerdiğin kasalara da baktım o da aşırı kaliteli falan değil, 1399 TL'ye 200 TL koyarak DLS480 gibi H510i'yi yiyecek bir kasa alabiliyorsun. Bir de MAG Forge 100R atmışsın ki o da 1300 TL'nin değil dümdüz 500 TL'lik kasa. Ama neyse, konu bu değil şu anda.
 
@Sir Benjamin

Arkadaş işin teknik kısmıyla ilgilenmediği için SHP V2'yi savunamadı bile, ne dediklerimizi anlamıyor zaten. Marifetli olduğu tek şey beni yaşımdan vurup ezmesi. Daha kullanıcı yorumu çok iyi SHP'nin inşa kalitesi hakkında tek bir cümle dahi tartışamadık. Üzüldüm. Olaya teknik açıdan bakmayanlarla tartışmak eziyet, bildiğini okumaktan başka yaptığı bir şey yok.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…