20000 TL'ye sistem toplama

Bütçe
20-24

DOHC

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Topladığım sistem
PSU seçimimden şüpheliyim. Elimde Corsair CV550 var garantisi hala duruyor. Eğer yeter derseniz PSU'yu çıkaracağım.
Sistem bütçemi 1-2 bin TL aşıyor ama ne kadar kısarsam o kadar kar benim için.
Ekran kartı olarak bunu tercih ettim, eğer diyorsanız "O ekran kartı bu işlemci ile daha iyi çalışır. Bu Ekran kartı buna daha iyi gider" gibi önerilerinizi bekliyorum.
En fiyat performans sistemi tercih etmeye çalışıyorum ve bir kere alabilme şansım olduğundan da riske atmak istemiyorum. Öyle bir lüksü kimsenin yoktur bence.
Bu özelliklere yakın veya bire bir sahip indirimli hazır bir sistem biliyorsanız linkleri bekliyorum.
Ekran kartı olarak 2-3 opsiyon daha var. Kendimce kısmaya çalıştım bütçeden. Ama bunlar bu işlemci ile doğru mu nasıl çalışır bir fikrim yok ben parasını uydurdum sadece...
MSI GeForce RTX 3050 GAMING X - MSI Geforce RTX 3060 Ti GAMING X LHR - MSI GeForce RTX 3060 VENTUS 3X 12G OC 12GB GDDR6 192 Bit LHR

Sistemde değişmesi gereken parçalar hakkında uzman görüşü için beklemekteyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer Intel Nvidia kombinasyonu isterseniz tavsiyem: BLADE-3060Ti / INTEL i5-12400F / ASUS GeForce RTX 3060 Ti DUAL V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
Amd’ye karşı bir ön yargım yok kar etmek de istiyorum derseniz: MANTIS-6800 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon TUF RX 6800 GAMING OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
Eğer ilerde güncellerim bütçede de kar etmek istemiyorum tamamını kullanabilirim derseniz:
Kendim bizzat aldım son attığım Technopt-TN3 sistemini gayet güvenli bir şekilde elime geçti. Fiyat performans olarak bütçenize en uygun olanlar bence bunlar.

Çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…