Topladığım sistem
PSU seçimimden şüpheliyim. Elimde Corsair CV550 var garantisi hala duruyor. Eğer yeter derseniz PSU'yu çıkaracağım.
Sistem bütçemi 1-2 bin TL aşıyor ama ne kadar kısarsam o kadar kar benim için.
Ekran kartı olarak bunu tercih ettim, eğer diyorsanız "O ekran kartı bu işlemci ile daha iyi çalışır. Bu Ekran kartı buna daha iyi gider" gibi önerilerinizi bekliyorum.
En fiyat performans sistemi tercih etmeye çalışıyorum ve bir kere alabilme şansım olduğundan da riske atmak istemiyorum. Öyle bir lüksü kimsenin yoktur bence.
Bu özelliklere yakın veya bire bir sahip indirimli hazır bir sistem biliyorsanız linkleri bekliyorum.
Ekran kartı olarak 2-3 opsiyon daha var. Kendimce kısmaya çalıştım bütçeden. Ama bunlar bu işlemci ile doğru mu nasıl çalışır bir fikrim yok ben parasını uydurdum sadece... MSI GeForce RTX 3050 GAMING X - MSI Geforce RTX 3060 Ti GAMING X LHR - MSI GeForce RTX 3060 VENTUS 3X 12G OC 12GB GDDR6 192 Bit LHR
Sistemde değişmesi gereken parçalar hakkında uzman görüşü için beklemekteyim.
TECHNOPAT-TN3 oyuncu bilgisayarı ASUS RX 6800 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
www.gaming.gen.tr
Kendim bizzat aldım son attığım Technopt-TN3 sistemini gayet güvenli bir şekilde elime geçti. Fiyat performans olarak bütçenize en uygun olanlar bence bunlar.
TECHNOPAT-TN3 oyuncu bilgisayarı ASUS RX 6800 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
www.gaming.gen.tr
Kendim bizzat aldım son attığım Technopt-TN3 sistemini gayet güvenli bir şekilde elime geçti. Fiyat performans olarak bütçenize en uygun olanlar bence bunlar.