super_ikili Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #31 egeoz316 dedi: Ben halen Legion taraftarıyım, performans konusunda farkı çok, 1500 TL farka değen bir model. Genişletmek için tıkla... işte babamda daha pahalı olduğu için almaya bilir
egeoz316 dedi: Ben halen Legion taraftarıyım, performans konusunda farkı çok, 1500 TL farka değen bir model. Genişletmek için tıkla... işte babamda daha pahalı olduğu için almaya bilir
egeoz316 Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 9.102 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Ankara 26 Aralık 2021 #32 super_ikili dedi: işte babamda daha pahalı olduğu için almaya bilir Genişletmek için tıkla... Çok pahalı geliyorsa Monster'da alınabilir, karar ailenize kalmış, ikiside başarılı modeller.
super_ikili dedi: işte babamda daha pahalı olduğu için almaya bilir Genişletmek için tıkla... Çok pahalı geliyorsa Monster'da alınabilir, karar ailenize kalmış, ikiside başarılı modeller.
super_ikili Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #33 egeoz316 dedi: Çok pahalı geliyorsa Monster'da alınabilir, karar ailenize kalmış, ikisi de başarılı modeller. Genişletmek için tıkla... Monster'inde arayüzü iyi değil o yüzden MSI bakıyordum. egeoz316 dedi: Çok pahalı geliyorsa Monster'da alınabilir, karar ailenize kalmış, ikisi de başarılı modeller. Genişletmek için tıkla... Bir de o modelde arayüzü yok bir de sanırım Monster'in o modeli sadece MSI'ye logo basılmış hali. egeoz316 dedi: Çok pahalı geliyorsa Monster'da alınabilir, karar ailenize kalmış, ikisi de başarılı modeller. Genişletmek için tıkla... Arada kaldım.
egeoz316 dedi: Çok pahalı geliyorsa Monster'da alınabilir, karar ailenize kalmış, ikisi de başarılı modeller. Genişletmek için tıkla... Monster'inde arayüzü iyi değil o yüzden MSI bakıyordum. egeoz316 dedi: Çok pahalı geliyorsa Monster'da alınabilir, karar ailenize kalmış, ikisi de başarılı modeller. Genişletmek için tıkla... Bir de o modelde arayüzü yok bir de sanırım Monster'in o modeli sadece MSI'ye logo basılmış hali. egeoz316 dedi: Çok pahalı geliyorsa Monster'da alınabilir, karar ailenize kalmış, ikisi de başarılı modeller. Genişletmek için tıkla... Arada kaldım.
egeoz316 Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 9.102 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Ankara 26 Aralık 2021 #34 super_ikili dedi: Monster'inde arayüzü iyi değil o yüzden MSI bakıyordum. Bir de o modelde arayüzü yok bir de sanırım Monster'in o modeli sadece MSI'ye logo basılmış hali. Arada kaldım. Genişletmek için tıkla... Modelde bazı MSI programları çalışıyor diye biliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
super_ikili dedi: Monster'inde arayüzü iyi değil o yüzden MSI bakıyordum. Bir de o modelde arayüzü yok bir de sanırım Monster'in o modeli sadece MSI'ye logo basılmış hali. Arada kaldım. Genişletmek için tıkla... Modelde bazı MSI programları çalışıyor diye biliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
super_ikili Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #35 egeoz316 dedi: Modelde bazı MSI programları çalışıyor diye biliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Dragon Center yüklesek çalışır mı mesela.
egeoz316 dedi: Modelde bazı MSI programları çalışıyor diye biliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Dragon Center yüklesek çalışır mı mesela.
egeoz316 Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 9.102 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Ankara 26 Aralık 2021 #36 super_ikili dedi: Dragon Center yüklesek çalışır mı mesela. Genişletmek için tıkla... O çalısmıyor diye biliyorum, bir tane yazılımı vardı fakat fakat adını hatırlayamadım, yine MSI tarafından yapılmıs bir yazılım.
super_ikili dedi: Dragon Center yüklesek çalışır mı mesela. Genişletmek için tıkla... O çalısmıyor diye biliyorum, bir tane yazılımı vardı fakat fakat adını hatırlayamadım, yine MSI tarafından yapılmıs bir yazılım.
super_ikili Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #37 egeoz316 dedi: O çalısmıyor diye biliyorum, bir tane yazılımı vardı fakat fakat adını hatırlayamadım, yine MSI tarafından yapılmıs bir yazılım. Genişletmek için tıkla... Yani indirsek çalışmazmı egeoz316 dedi: O çalısmıyor diye biliyorum, bir tane yazılımı vardı fakat fakat adını hatırlayamadım, yine MSI tarafından yapılmıs bir yazılım. Genişletmek için tıkla... İçinde battary calibrator falan olanmı
egeoz316 dedi: O çalısmıyor diye biliyorum, bir tane yazılımı vardı fakat fakat adını hatırlayamadım, yine MSI tarafından yapılmıs bir yazılım. Genişletmek için tıkla... Yani indirsek çalışmazmı egeoz316 dedi: O çalısmıyor diye biliyorum, bir tane yazılımı vardı fakat fakat adını hatırlayamadım, yine MSI tarafından yapılmıs bir yazılım. Genişletmek için tıkla... İçinde battary calibrator falan olanmı
egeoz316 Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 9.102 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Ankara 26 Aralık 2021 #38 super_ikili dedi: Yani indirsek çalışmazmı Genişletmek için tıkla... Maalesef.
super_ikili Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #39 egeoz316 dedi: Maalesef. Genişletmek için tıkla... SteelSeries var peki ama mesela MSI'nin kendisinde optimie olarak oyun açıyor ya bunda da var mıdır?
egeoz316 dedi: Maalesef. Genişletmek için tıkla... SteelSeries var peki ama mesela MSI'nin kendisinde optimie olarak oyun açıyor ya bunda da var mıdır?
egeoz316 Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 9.102 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Ankara 26 Aralık 2021 #40 super_ikili dedi: SteelSeries var peki ama mesela MSI'nin kendisinde optimie olarak oyun açıyor ya bunda da var mıdır? Genişletmek için tıkla... Steelseries peogramının çalışacağını düşünüyorum, zaten klavye Steelseries üretimi olduğu için çalışır, forumda birkaç inceleme vardı, onlara bakabilirsiniz.
super_ikili dedi: SteelSeries var peki ama mesela MSI'nin kendisinde optimie olarak oyun açıyor ya bunda da var mıdır? Genişletmek için tıkla... Steelseries peogramının çalışacağını düşünüyorum, zaten klavye Steelseries üretimi olduğu için çalışır, forumda birkaç inceleme vardı, onlara bakabilirsiniz.